اتاق های بازرگانی به آموزش مجازی توجه کنند

رییس موسسه آموزشی، پژوهشی و دانشگاه علمی کاربردی اتاقایران گفت: هرچند آموزش های حضوری هنوز مورد استقبال است اما فرهنگ آموزش مجازی باید در کشور به ویژه در بین فعالان اقتصادی تقویت شود.

به گزارش روابط عمومی اتاق شیراز، حسین میرمحمد صادقی در نشست مدیران آموزش اتاق های سراسر کشور که در اتاق شیراز برگزار شد، بیان کرد: بخش آموزش اتاق های سراسر کشور باید تلاش کنند در کنار آموزش های حضوری، فرهنگ آموزش مجازی نیز در استان ها ایجاد شود که ما در موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق شیراز آمادگی ارائه آموزش های مجازی را نیز داریم.

وی افزود: فعالان اقتصادی ما با آشنا شدن به دانش روز امکان رقابت بیشتر و بهتری در دنیا خواهند داشت که این مهم می تواند کمک شایانی به اعتلای وضعیت اقتصادی کشور داشته باشد.

میرمحمدصادقی با بیان اینکه فعالیت بخش آموزش در عرصه اقتصاد حائز اهمیت است و می تواند مشکلات بزرگ بخش اقتصادی کشور را کاهش دهد اضافه کرد: محیط کسب و کار، رقابت های اقتصادی، قوانین، بیمه، کار و مالیات از نقض های بخش خصوصی است که فعالان اقتصادی باید با اصول این بخش ها بیشتر آشنا شوند.

** تمرکز زدایی آموزشی در اتاق های ایران

رییس موسسه آموزشی، پژوهشی و دانشگاه علمی کاربردی اتاقایران ادامه داد: رویکرد ما در آموزش اتاق ایران تمرکز زدایی دوره های آموزشی بود به طوری که امروز بسیاری از دوره ها تنها در تهران برگزار نمی شود واین رویکرد را در سال آینده نیز دنیال می کنیم.

میر محمد صادقی عنوان داشت: در سال 90 در بخش آموزش در اتاق های استان ها تعداد 24 دوره آموزشی برگزار شد که این تعداد در سال 96 به 916 دوره رسیده که عمده دلیل این مهم تمرکز زدایی فعالیت های آموزشی در اتاق ها بوده است.

وی تصریح کرد: بر اساس آمار اتاق شیراز در بخش آموزش با برگزاری 80 دوره به عنوان اتاق برتر در کشور انتخاب شده است.

میرمحمدصادقی افزود: دوره های آموزشی در اتاق باید مفید و عملی باشد و بتوانند در عمل مشکلات و معضلات را حل کنند تا با استقبال روبرو شود.

وی گفت: در بخش آموزش نیازهای استان ها باهم متفاوت است بنابراین باید نیازهای اموزشی فعالان اقتصادی هر استان احصا توسط بخش آموزش اتاق ها احصا و برنامه های آموزشی سال آینده بر اساس آنها تدوین شود.

او بیان کرد: در سال گذشته بودجه بخش آموزش اتاق ها بسیار کم بود که تلاش می کنیم سال آینده اعتبارات مناسب تری به این بخش در اتاق های سراسر کشور اختصاص دهیم.

میرمحمدصادقی اظهارداشت: مشکل دوره های آموزشی دانشگاهی فاصله بین تئوری و عمل است و این آموزش ها نمی تواند مشکلات بخش صنعت را حل کند لذا آموزش های ما در اتاق های بازرگانی باید کاربردی باشد زیرا ترکیب علم و عمل می تواند در عملکرد عاملان اقتصادی موثر باشد.

وی با بیان اینکه اقتصاد دولتی نمی تواند مشکلات را حل کند اضافه کرد: متاسفانه در کشور ما همواره بخش اقتصادی تضعیف و تلاش شده به عنوان بخش غیر ضروری در مطرح شود لذا نیاز است بخش خصوصی تقویت شود که عمده مبنای این تقویت در مباحث دانشی و تسلط بر مباحث روز در همه حوزه ها است.

میرمحمدصادقی ادامه داد: سال گذشته مجوز آموزش کارکنان دولت همراه با ارائه مدرک معتبر به ارگان های دولتی، نیز به موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق ایران داده شد که برنامه های قابل اجرایی در سطح شهرستان ها در این زمینه در دستور کار داریم.

انتهای پیام/

JoomShaper