رادیو مجازی اتاق ایران - 29 فروردین 1403

افزایش قیمت جهانی مواد غذایی زیر سایه کرونا

طبق اعلام سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، قیمت جهانی مواد غذایی که در پی شیوع ویروس کرونا کاهش یافته بود، برای نخستین بار در ماه ژوئن ۲۰۲۰ افزایش پیدا کرد.

13 تیر 1399
کد خبر : 33748
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد قیمت جهانی مواد غذایی که در پی شیوع ویروس کرونا در ماه‌های گذشته کاهش چشمگیری داشت، در ماه ژوئن برای نخستین بار در سال ۲۰۲۰ افزایش پیدا کرد.

شاخص قیمت غذای فائو که تغییرات ماهانه سبدی از غلات، دانه‌های روغنی، محصولات لبنی، گوشت و شکر را بررسی می‌کند، در ژوئن به ۹۳.۲ واحد رسید که ۲.۴ درصد در مقایسه با ماه مه افزایش داشت.

فائو در مبنای همه شاخص‌های خود بازنگری کرد و آن را از دوره ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۴ به دوره ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ تغییر داد.

در بحبوحه ابهاماتی که در بازار وجود دارد، قیمت دانه‌های روغنی، شکر و محصولات لبنی که در ماه مه کاهش چشمگیری داشتند، در ماه ژوئن افزایش پیدا کرده و به بالاترین حد در چند ماه اخیر رسید؛ درحالی‌که در بخش شاخص‌های غلات و گوشت، قیمت اکثر کالاها همچنان روند نزولی داشت.

بر اساس گزارش رویترز، فائو در پیش‌بینی خود برای فصل غلات ۲۰۲۰ بازنگری کرد و برآوردش از میزان محصول را ۹.۳ میلیون تن افزایش داد. این آژانس سازمان ملل متحد اکنون انتظار دارد که تولید جهانی غلات به ۲.۷۹۰ میلیارد تن برسد که سه درصد بالاتر از برداشت سال ۲۰۱۹ خواهد بود. این تغییر عمده که در برآورد ماهانه فائو صورت گرفت ناشی از برآورد بالاتر تولید گندم استرالیا بوده است.

در همین رابطه