رادیو مجازی اتاق ایران - 29 فروردین 1403

رئیس اتاق سمنان در دیدار با رایزن بازرگانی بنگلادش

بخش معدن سمنان آماده پذیرش سرمایه‌گذاران بنگلادشی است

رایزن بازرگانی سفارت بنگلادش در ایران با حضور در اتاق سمنان، با فعالان بخش خصوصی این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

03 اردیبهشت 1396
کد خبر : 8037
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رایزن بازرگانی سفارت بنگلادش در ایران با حضور در اتاق سمنان، با فعالان بخش خصوصی این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس اتاق سمنان در این نشست گفت: ظرفیت های اقتصادی و تجاری ایران با برخورداری از معادن و صنایع غنی و قابل توجه برای سرمایه گذاری کشورهای مختلف جهان ممتاز است.

علی اصغر جمعه ای خاطرنشان کرد: پسابرجام زیرساخت لازم برای سرمایه گذاری شرکت های اقتصادی بین المللی در ایران را فراهم کرد و باید با مدیریت اصولی تبادلات تجاری و اقتصادی ایران با فعالان اقتصادی جهان بیش از پیش فراهم شود.

رئیس اتاق استان سمنان ادامه داد: برنامه اقتصاد مقاومتی و تحقق منویات رهبر انقلاب با افزایش تولید و صادرات کالا از ایران به کشور های هدف محقق می شود.

جمعه ای تصریح کرد: سمنان پنجمین استان کشور از نظر برخورداری از ذخایر معدنی است و فعالان اقتصادی بنگلادش می توانند در این حوزه سرمایه گذاری کنند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان با بیان این که 42 ماده معدنی از 70 ماده معدنی شناسایی شده در کشور ایران در استان سمنان وجود دارد، افزود: این استان در صورت اعلام نیاز بنگلادش می تواند بخش قابل توجهی از کالاهای مورد نیاز این کشور را تامین کند.

وی ادامه داد: اتاق سمنان در سال 96 بر افزایش اشتغال پایدار در استان تاکید دارد و مبادلات تجاری با کشورهای مختلف برای رسیدن به این هدف از جمله این اقدامات است.

سفارت بنگلادش، آماده ارائه خدمات به فعالان بخش خصوصی ایران

رایزن بازرگانی ایران در بنگلادش  مراودات تجاری دو کشور را مثبت خواند و اظهار داشت: اقتصاد بنگلادش در سالیان اخیر رشد قابل توجه ای داشته و اکنون رشد اقتصادی این کشور مثبت 7 درصد است.

محمد صبور حسین  از آمادگی برای سرمایه گذاری مشترک بنگلادش در ایران خبر داد و گفت: رشد صنایع نساجی در بنگلادش چشمگیر  است و امسال برای اولین بار توانسته ایم در رقابت  صادرات  منسوجات، از چین پیشی  بگیریم.

وی مهمترین اقلام صادراتی  این کشور را  انواع منسوجات، چرم، کیف، داروهای انسانی، کنجد و انبه نام برد و ادامه داد:  واردات بنگلادش از ایران، سیمان، قیر، فلز و اقلام  فلزی، تخمه، پسته، خرما  و کشمش است.

محمد صبور حسین  از آمادگی بخش بازرگانی سفارت بنگلادش در تهران برای تسهیل روابط تجاری خبر داد.

قابل ذکر است رایزن بازرگانی بنگلادش  از شرکت های توانمند  و مرتبط   استان سمنان  بازدید کرد.

جمهوری خلق بنگلادش در جنوب شرق آسیا واقع شده و بیش از 168 میلیون نفر جمعیت دارد که 83 درصد از جمعیت این کشور مسلمان است. میانگین رشد اقتصادی کشور بنگلادش در سال گذشته، 5.7 درصد و درآمد سرانه مردم این کشور سه هزار و600 دلار است.

موضوعات :
در همین رابطه