با حمایت معنوی کمیسیون گردشگری اتاق ایران

جشنواره خوراک ملل از 20 مرداد در تهران برگزار می‌شود

اولین جشنواره خوراک ملل با حمایت معنوی کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصاد هنر اتاق ایران، از 20 تا 25 مردادماه 1398 در مرکز نمایشگاهی برج میلاد برگزار می‌شود. معرفی غذاهای بومی ایرانی و خارجی، استعدادیابی و انتخاب برترین آشپزها، معرفی سرآشپزهای مطرح ایرانی و بین‌المللی و بنیان‌گذاری جذب توریسم غذا ازجمله اهداف این جشنواره عنوان شده است.
تاریخ: 30 تیر 1398
شناسه: 29550

اولین جشنواره خوراک ملل با حمایت معنوی کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصاد هنر اتاق ایران، از 20 تا 25 مردادماه 1398 در مرکز نمایشگاهی برج میلاد برگزار می‌شود.

نمایش و معرفی غذاهای بومی ایرانی و خارجی، استعدادیابی و انتخاب برترین آشپزها، معرفی سرآشپزهای مطرح ایرانی و بین‌المللی و بنیان‌گذاری جذب توریسم غذا ازجمله اهداف برگزاری این جشنواره اعلام شده است.

در این جشنواره ۳۸ غذای ملی ثبت شده از ایران و ۳ غذای جهانی در قالب پوستر و نمایش پخت آنها معرفی می‌شود علاوه بر کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصاد هنر اتاق ایران، سازمان میراث فرهنگی،‌ کانون اتومبیلرانی و جهانگردی، وزارت فرهنگ و ارشاد، مؤسسه فرهنگی اکو، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و سازمان امور عشایر ایران از حامیان معنوی این رویداد هستند.

طبق اعلام متولیان برگزاری این جشنواره، علاقه‌مندان می‌توانند تا 8 مرداد مقالات خود را از طریق سایت www.tiffes.ir ارسال کنند.

حوزه‌های مدنظر برای دریافت مقالات در این جشنواره عبارت‌اند از:

تغذیه و رژیم غذایی

نقش غذا در گردشگری و جذب توریست (آغازی بر گردشگری خوراک)

فرهنگ سفره و معرفی خوراک ایرانی

خوراک، تنوع فرهنگی، همبستگی ملی

مشترکت فرهنگی خوراک در حوزه فرهنگی ایران و کشورهای همسایه

نقش صنایع غذایی در توسعه اقتصادی و اشتغال

خوراک وارداتی، تهدید یا توسعه

صنایع غذایی و برندهای وابسته

غنی‌سازی فرآورده‌های غذایی و نقش آن در سلامت

غذاهای دارویی، غذای سالم و طب سنتی

معرفی فن‌آوری‌های جدید طبخ و سرو غذا (استارتاپها و ربات‌های پخت غذا، روش‌های جدید سفارش گیری و تحویل غذا و...)

امنیت غذایی:

صنایع بسته‌بندی و امنیت غذایی

نقش مشاغل وابسته به صنایع غذایی در امنیت غذایی

نقش تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی در امنیت غذایی

نقش ارتباط بین صنعت و دانشگاه در امنیت غذایی

نقش اقتصاد ملی در امنیت غذایی

نقش آموزش نیروی انسانی در امنیت غذایی

غنی‌سازی فرآورده‌های غذایی و امنیت غذایی

فن‌آوری‌های نوین و امنیت غذایی