محسن صالحینیا، مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در حاشیه آئین تودیع و معارفه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان گفت: دولت برای جبران خسارت واحدهای تولیدی در سیل اخیر ۴۵۰ میلیارد تومان تسهیلات کمبهره در نظر گرفته است که سهم گلستان از این اعتبار ۱۰۵ میلیارد تومان است.
او گفت: گلستان دارای پتانسیلهایی است که توسعه صنایع تبدیلی بخش کشاورزی و معدنی از اولویتهای کاری در آن است.
به گفته صالحینیا به دلیل موقعیت مکانی گلستان صنایعی که ظرفیت صادرات به کشورهای همجوار را دارا هستند نیز باید توسعه یابد ازاینرو برای توسعه گلستان و پشتیبانی در این سه حوزه زیرساختهای شهرکهای صنعتی گلستان توسعه مییابد تا توسعه گلستان رقم بخورد.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامه داد: پشتیبانی و حمایت برای تامین زیرساختها در شهرکهای صنعتی گلستان یکی از برنامههای اصلی و اولویتدار وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
او به سیل و خسارات وارده آن به واحدهای تولیدی هم اشاره کرد و گفت: در شهرک صنعتی آققلا بیش از ۸۰ درصد واحدهای تولیدی دچار خسارت شدند و زیرساختهای این شهرک هم آسیب دیده است.
صالحینیا افزود: برای تامین اعتبار برای جبران خسارت به زیرساختهای شهرکهای صنعتی مناطق سیل زده در حال رسیدگی در ستاد بحران است و هرچند اعداد و ارقامی اعلام شده اما در حال گفتگو و رایزنی برای تخصیص آن هستیم.
او با این توضیح که از منابع داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعتباری برای تأمین زیرساختها در شهرکها و نواحی صنعتی خسارت دیده از سیل اخیر اختصاص یافته است، تصریح کرد: دولت برای جبران خسارت واحدهای تولیدی در سیل اخیر ۴۵۰ میلیارد تومان تسهیلات کمبهره در نظر گرفته است که سهم گلستان از این اعتبار ۱۰۵ میلیارد تومان است.
صالحی نیا افزود: صنایع گلستان باید با توجه همجواری با کشورهای حوزه دریای خزر محصولاتی را که در صادرات استان نقش اساسی دارند؛ اولویت دهند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین گفت: منطقه ویژه اقتصادی اترک در شمال گلستان دارای ظرفیت توسعه است و اگر پیگیریهای لازم از استان انجام شود تلاش میکنیم اعتبار کافی برای تأمین زیرساختها در این منطقه اختصاص یابد.