سیاوش ارجمندزاده در حاشیه این عملیات با اشاره به افزایش تخلیه و بارگیری کالا در بندر بوشهر عنوان کرد: میزان تخلیه و بارگیری کالا در دو ماه نخست امسال ۶۵۰ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹۰ درصد افزایش دارد.
وی با بیان اینکه بیشترین صادرات مربوط به مواد معدنی، شامل کلینکر، پودر سیمان، سنگ گچ و موارد مشابه است گفت: در بخش واردات هم بیشتر کالاهای محمولههای اساسی بوده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: بعد از انجام برنامه توسعهای آبراه که در شهریور سال قبل به بهرهبرداری رسید و لایروبی بندر و کانال دسترسی دریایی، امکان پهلوگیری کشتیهایی با ظرفیت ۳۰ هزار تن فراهم شد.
ارجمندزاده از پهلوگیری کشتی ۳۱ هزار تنی در بندر بوشهر برای تخلیه برنج خبر داد و بیان کرد: طی رایزنی که با شرکت خدمات بازرگانی ایران صورت گرفته، کالاهای اساسی با ظرفیت بالا در بندر بوشهر پهلو میگیرند که در این راستا یک کشتی ۳۱ هزار تنی بعد از ۱۰ سال از تایلند در بندر بوشهر برای تخلیه برنج پهلو گرفته است.
وی تصریح کرد: برای اکثر بنادر استان بوشهر، پیگیر مطالعات توسعه بنادر هستیم و اکنون در سه بندر کنگان، بوالخیر و محمد عامری این کار در حال انجام است تا ظرفیت بنادر افزایش پیدا کند.
این مسئول همچنین در مورد بنادر شمالی استان بوشهر اظهار کرد: با پروژه توسعهای برای این بنادر موافقت شده که هر کدام میتواند ظرفیت پذیرش شناورها را افزایش و تنوع کالاها را بیشتر کند.
سیاوش ارجمندزاده با اشاره به ظرفیت کنونی بندر بوشهر گفت: در حال حاضر بندر بوشهر گنجایش هفت میلیون تن کالا را دارد که با راه اندازی کامل مجتمع بندری نگین هشت میلیون تن دیگر به این ظرفیت اضافه خواهد شد.