اسدالله قرهخانی، ضمن ارزیابی و تشریح مصوبه اخیر کمیسیون انرژی در خصوص رای نیاوردن حذف کارت سوخت و تک نرخی ماندن بنزین گفت: هر یک از این موارد به طور جداگانه در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگانی از مرکز پژوهشها، دیوان محاسبات و دولت هم نظرات خود را مطرح کردند.
وی تصریح کرد: نهایتا بر اساس استدلالهایی که نمایندگان موافق و مخالف در کمیسیون مطرح کردند حذف کارت سوخت و همچنین تک نرخی ماندن بنزین رای نیاورد و نهایتا به کمیسیون برنامه و بودجه به عنوان کمیسیون اصلی در بررسی اصلاحیه قانون بودجه سال 95 ارجاع شد.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس اظهار کرد: در واقع بر اساس آنچه که در قانون بودجه فعلا مصوب است، کارت سوخت باقی میماند، و سهمیه برای خودروها در نظر گرفته میشود.
وی اظهار کرد: تجربه نشان داده هر جایی که تغییر انجام شود نتایج مثبتی را نخواهیم داشت به عنوان نمونه چندنرخی بودن بنزین را هم تجربه کردیم اما در این شرایط تخلف و نادیده گرفتن مقررات بسیار وجود خواهد داشت و کنترل هم از طریق دستگاههای نظارتی امکان پذیر نیست.
این عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس اظهار کرد: آنچه که مد نظر دولت است، میتواند به پیشگیری از تخلف منجر شود، ضمن این که در شرایط فعلی بنزین وارداتی به صورت زیاد انجام نمیشود. تنها 10 درصد بنزین وارداتی است