امام جمعه زاهدان در دیدار هیئت نمایندگان اتاق سیستان و بلوچستان ؛

سرمایه گذاری خارجی در قالب تولید و ایجاد واحدهای صنعتی باشد

راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی سیستان، موجب رشد اشتغال و کار آفرینی منطقه است.
تاریخ: 03 مهر 1395
شناسه: 4153

آیت اله عباسعلی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان در نشست اعضای هیئت نمایندگان اتاق زاهدان گفت: بهتر است سرمایه گذاری خارجی در استان در قالب تولید و ایجاد واحدهای صنعتی باشد نه در قالب فعالیت‌های برون مرزی.

 وی افزود: دعوت از هموطنان مقیم خارج از کشور برای سرمایه گذاری در استان باید در اولویت قرار گیرد تا با علاقه محلی و تکنیک همراه بوده و سرمایه گذار اینجا را خانه خودش بداند.

امام جمعه زاهدان افزود: با سرمایه گذاریهای کلان زمینه امنیت اقتصادی و شغلی نهادینه خواهد شد که اتاق می تواند با دعوت از سرمایه گذاران زمینه ایجاد این امنیت را فراهم سازد.

آیت اله سلیمانی گفت: بخش عظیمی از محصولات استان سیستان و بلوچستان بصورت خام فروخته می شود. این استان از ظرفیت خوبی در بخش‌های تولید خرما، موز و سنگهای معدنی برخوردار است که متاسفانه هم اکنون محصولات استان بنام دیگر استانها بسته بندی و عرضه می شوند در صورتی که با ایجاد واحدهای بسته بندی و فرآوری ارزش افزوده خوبی نصیب استان خواهد شد.

عضو خبرگان رهبری بیان کرد: استان با برخورداری از ظرفیتهای ریلی، هوایی و دریایی همچنین مرز خاکی با دو کشور پاکستان و افغانستان به پایگاهی تبدیل گردیده که زمینه سرمایه گذاری کلان را فراهم ساخته است.

با راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی شاهد تحول در منطقه خواهیم بود

عبدالحکیم ریگی، رئیس اتاق زاهدان نیز گفت: سیستان و بلوچستان با ظرفیت‌های گسترده، سرزمینی زرخیز و با گام‌های مستحکم در حال حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی است.

وی افزود: جلسات اقتصاد مقاومتی بصورت مرتب هر هفته یکبار تشکیل می شود و سازمان‌های مختلف گزارش عملکرد خود را در رابطه با اقتصاد مقاومتی ارایه می‌دهند. خاطرنشان کرد: تجارت و بازرگانی می تواند برای توسعه استان و تامین اهداف اقتصاد مقاومتی نقش مهم و بسزایی ایفا نماید.

رئیس اتاق زاهدان افتتاح و راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی سیستان را موجب رشد اشتغال و کار آفرینی دانست و گفت: با راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی شاهد تحول در منطقه خواهیم بود.

وی افزود: اتاق با دعوت از مجمع نمایندگان استان توجیهات منطقه ویژه سیستان و نیز نظرات خود را در قالب بسته پیشنهادی ارائه کرده است.