ارائه ظرفیت‌های بخش خصوصی در کیش اینوکس

معاون کمیسیون‌ها، مجامع و شوراهای اتاق ایران گفت: نمایشگاه کیش‌اینوکس یک اکوسیستم تامین مالی از بازارهای پولی و مالی ایجاد کرده که با تعامل‌های سازنده به بخش خصوصی کمک می‌کند.
تاریخ: 29 مهر 1403
شناسه: 71263

معاون کمیسیون‌ها، مجامع و شوراهای اتاق ایران با بیان اینکه سعی می‌کنیم در بخش نمایشگاهی کیش‌اینوکس حضور پررنگی داشته باشیم، گفت: نمایشگاه کیش‌اینوکس یک اکوسیستم تامین مالی از بازارهای پولی و مالی ایجاد کرده است که با تشکیل جلسات و تعامل‌های سازنده به بخش خصوصی کمک می‌کند.

علی چاغروند، معاون کمیسیون‌ها، مجامع و شوراهای اتاق ایران از برنامه‌های اتاق در نمایشگاه کیش اینوکس سخن گفت و تصریح کرد: اتاق در ۵ دوره قبلی در این نمایشگاه حضور فعال و پررنگی داشته و امسال نیز در نمایشگاه بین‌الملی کیش اینوکس شرکت خواهد کرد. اهمیت این نمایشگاه برای اتاق ایران به حدی است که درصدد رزرو یک فضای ۳۰۰ متری برآمده است.

چاغروند افزود: در بخش نمایشگاهی سعی می‌شود از ظرفیت‌های اتاق‌های استانی استفاده شود تا به معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری خود بپردازند. در همین راستا اتاق‌های اصفهان، اهواز، بوشهر، رشت، خرمشهر و مشهد اعلام آمادگی کردند. در کنار اتاق‌های استانی، ۷ اتاق مشترک نیز در این نمایشگاه، اتاق اتاق ایران را همراهی می‌کنند که به خوبی اهمیت کیش اینوکس را به تصویر می‌کشد. اتاق‌های مشترک حاضر در همایش‌ها عبارتند از: سوریه، عراق، آفریقا، امارات، اسپانیا، سوئد و عمان که فرصت‌های تجارت بین‌الملل را در پنل‌های تخصصی به تصویر خواهیم کشید. همچنین در حال رایزنی برای حضور سفرا کشورها برای حضور در پنل‌ها هستیم.

وی ادامه داد: نمایشگاه کیش اینوکس یک اکوسیستم تامین مالی از بازارهای پولی و مالی ایجاد کرده است که این فضا با تشکیل جلسات و تعامل‌های سازنده، کمک خوبی به ارتقای اتاق‌ها خواهد کرد. از سوی دیگر از ۲۰ کمیسیون فعال اتاق، ۱۳ کمیسیون اعلام آمادگی کردند که پنل‌های تخصصی را پربارتر از قبل خواهند کرد.

چاغروند به شرح پنل‌های تخصصی اتاق نیز پرداخت و گفت: محوریت پنل‌های اتاق ایران شامل چالش‌ها و راه‌کارهای سرمایه‌گذاری و تامین مالی در خدمات، چالش‌ها و راه‌کارهای سرمایه‌گذاری و بهینه‌سازی مصرف، چالش‌ها و راه‌کارهای سرمایه‌گذاری در صنایع غذایی و کشاورزی، توسعه سرمایه‌گذاری خارجی از منظر بخش خصوصی و سازوکارهای مبادلات تجاری بین‌المللی می‌شود که سعی می‌شود از مقامات دولتی و بازیگران این حوزه استفاده شود که با ارائه راه‌کارهای سازنده، ریل‌گذاری بخش خصوصی جهت سرمایه‌گذاری صورت پذیرد.