رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاکید کرد: خیرین نیکاندیش علاوه بر توجه اولیههای زندگی نیازمندان، نیت خیر و عمل نیکاندیشانه خود را به سوی ارتقای زیرساختهای اساسی و گسترش رفاه سوق دهند.
به گزارش اتاق ایران آنلاین، صمد حسنزاده در گردهمایی بنیاد نیکوکاران راه آسمان که با حضور شخصیتهای علمی و فرهنگی در محل اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد، گفت: در زمینه کمک برای رفع گرفتاریهای ناشی از معضل بزرگ سرطان، ملت ما همیشه احساس تکلیف کرده است. ملت ایران آنقدر نجیب و شایسته و لایق است که توانمندی، وجدان کاری و شایستگی خود را در مقاطع مختلف برای کشور و دنیا نشان داده و همیشه در کنار تمامی مردمان بخصوص شهروندان دچار مشکلات جسمانی و درمانی قرار گرفته و از وجود و ثروت و امکانات خود مایه گذاشتهاند. امیدواریم روزی برسد که در تمام دنیا و کشورمان این مشکلات به نحو مناسبی حل شود.
وی با قدردانی از تلاش تشکلهای مردمی فعال در امور خیر و نیکوکاری، خدمات خیریهها از جمله انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان (مهرانه) در زنجان را بزرگ و فراگیر توصیف کرد و گفت: مرکز مهرانه هر چند در استان زنجان مستقر است اما از کل کشور و حتی از کشورهای همسایه برای معالجه به این مرکز مراجعه میکنند.
حسنزاده افزود: برنامههای آموزشی و پیشگیری یکی از کارهای بسیار بزرگی است که توسط خیرین زنجان و خیریه مهرانه انجام میشود.
رئیس پارلمان بخش خصوصی در ادامه با اشاره به نام خیرین بزرگ تبریز مانند آقایان نوبریها، مردانیآذرها و خیریههای بزرگ مانند خیریه نور، مستمندان تبریز، پژواک و نیکوکاری ابرار را مدیریت میشوند، یادآور شد: هزاران میلیارد ریال جهت احداث بیمارستان، آسایشگاه، مدرسه و کمک به معیشت مردم اختصاص داده شده است.
حسنزاده ادامه داد: آقای مردانی آذر شخصیتی با سن ۸۵ سال، برای احداث یک شهر بیمارستانی در حدود ۲ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری کرد و چند بیمارستان و هتل احداث نمود. این نشانگر شایستگی و اعتقاد و وجدان کاری ملت شریف و نجیب ایران است.
حسنزاده با تاکید بر اینکه خیرین نیکاندیش علاوه بر توجه اولیههای زندگی نیازمندان، نیت خیر و عمل نیکاندیشانه خود را به سوی ارتقای زیرساختهای اساسی و گسترش رفاه سوق دهند، عملکرد بنیاد نیکوکاران راه آسمان در استان سمنان را در همین راستا ارزیابی کرد و گفت: راه آسمان، راه خدایی است. وقتی نیت الهی میشود و راه خدایی میگردد، مسیر برای همیاری و گام برداشتن در امور خیریه گشوده میشود.
رئیس اتاق ایران در پایان، فعالیتهای اعضای اتاق ایران در امور خداپسندانه و اجتماعی را مورد اشاره قرار داد و از حضور دکتر غلامرضا اعوانی چهره ماندگار فلسفه، استاد علی نصیریان هنرمند پیشکسوت و حمید استیلی ورزشکار اخلاقمدار و نیکاندیش و دیگر چهرههای علمی و فرهنگی در گردهمایی بنیاد نیکوکاران راه آسمان قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی اتاق ایران، در این گردهمایی با حضور صمد حسنزاده رئیس پارلمان بخش خصوصی، مصطفی کواکبیان استاد دانشگاه و نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی و جمع دیگری از شخصیتهای علمی و فرهنگی، نشان نیکاندیشی بنیاد نیکوکاران راه آسمان به خیر نیکاندیش مهندس احمد ملک به پاس تأمین مالی ۲.۵ میلیون یورویی برای خرید تجهیزات پیشرفته برای درمان بیماران مبتلا به سرطان، اعطا شد.
این نشان با حضور استاد غلامرضا اعوانی چهره ماندگار فلسفه و دکتر علی خیرالدین از چهرههای برجسته علمی کشورمان بر سینه استاد علی نصیریان هنرمند نامدار و بانو بهجت وزیری خیر نیکاندیش گیلانی نیز نقش بست. همچنین نشان نیکاندیشی بنیاد نیکوکاران راه آسمان با حضور هنرمندان برجسته نظیر استاد غلامرضا طاهریان، استاد محمدرضا طاهریان و استاد گوهری به استاد حسیننژاد از انجمن خوشنویسان ایران اعطا شد.
استاد علی نصیریان در این گردهمایی، گفت: تمام تلاشهای فرهنگ و هنر که شناسنامه و هویت ما را به دنیا معرفی میکند، برای رسیدن به انسانیت و معنویت است. تمام فیلمها، تئاترها، نوشتهها، اشعار و آثار هنری برای این است که به سمت و سوی انسانیت، مهربانی، عطوفت و کمک به هم نوع برویم، بلکه با کمک به انسانهای دیگر، تسکین و آرامش پیدا کنیم.
نصیریان در پاسخ به مجری برنامه که از او پرسید "چرا راه آسمان را برای کار خیر انتخاب کردید؟" اظهار کرد: راه آسمان یعنی راه خدا و برای خدا؛ این بنیاد راه خدا را پیدا کرده است، راه خدا یعنی کمک به انسانها.
احمد صدیقی، بنیانگذار و مدیرعامل بنیاد نیکوکاران راه آسمان نیز از توکل به خدا، مردمی بودن، شفافیت، خردورزی و حرکت بر مبنای اصول علمی به عنوان مهمترین اصول این بنیاد در فعالیتهای خیریه نام برد و از پزشکان، صنعتگران، استادان دانشگاه و یکایک شهروندانی که با حمایتهای خود موجب گسترش فعالیتهای این بنیاد و اقدامات زیربنایی و توسعه زیرساختها در زمینه پیشگیری و درمان بیماری سرطان شدهاند، قدردانی کرد.
تابلویی نفیس از آثار فاخر استاد امیرخانی، پیراهن تیم ملی فوتبال ایران که به امضای یکایک اعضای تیم ملی رسیده بود و همچنین پیراهن علی دایی فوتبالیست پیشکسوت و مردمی به این بنیاد نیکوکاری اهدا شد.
حمید استیلی، ورزشکار پیشکسوت کشورمان نیز در این گردهمایی با یاد کردن از جمله زیبای استاد نصیریان که گفتند "راه آسمان، راه خداست"، آرزو کرد که هر کسی که در این راه گام برمیدارد بتواند به خدا نزدیک شود. اهدای هدایا و گفتگو با المان قربان، کودک ۱۳ ساله که از مددجویان بنیاد راه آسمان است، از بخشهای تاثیرگذار این گردهمایی بود.
پروفسور محمد اسماعیل اکبری، رئیس مرکز تحقیقات سرطان نیز با هشدار نسبت به اینکه در کمتر از ۲۰ سال آینده مرگ ناشی از سرطان در مردان در جهان ۹۳ درصد افزایش پیدا میکند، تاکید کرد: سرطان فراتر از یک بیماری جسمی و بیولوژیک است و قطعاً یک بیماری اجتماعی است.
وی افزود: سرطان، پرخرجترین و گرفتارسازترین اتفاقی است که حکومتها در هیچ جای دنیا قادر به پاسخگویی به نیازهای آن نبوده و در همه جای دنیا، مردم هستند که به عنوان محور همیاری به بیماران مبتلا به سرطان شناخته میشوند. چه آدم ثروتمند باشد و چه فقیر، وقتی دچار سرطان میشود، گرفتار است. بنابراین توجه به بیماران سرطانی از اولویتهای نهادهایی است که میخواهند مردمی شکل بگیرند.
پروفسور اکبری پس از بیان تلاشهای علمی و فناورانه که برای پیشگیری و درمان مبتلایان به سرطان انجام میشود، تاکید کرد: اگر خواستید برای پیشگیری از سرطان، کار کنید، به معناگرایی روی آورید. باید مهربان باشیم و گذشت و ایثار داشته باشیم. مردم را حتی با یک سلام و علیک خوشحال کنیم؛ این میشود مراقبتهای معنوی.
با پیشنهاد رئیس اتاق ایران و با هماهنگی هیات رئیسه جهت همکاری و توسعه برنامههای خداپسندانه، مقرر شد اتاق ایران در کنار این نهاد مردمی، در معالجه بیماران محروم خدمات بیشتر انجام بدهد و به بنیاد نیکوکاران راه آسمان کمک مناسبی انجام بدهد.