اتاق مشترک بازرگانی ایران و ژاپن، عضو فعال می‌پذیرد

اتاق مشترک ایران و ژاپن از میان فعالان اقتصادی دارای سابقه تجارت با این کشور، عضو می‌پذیرد.
تاریخ: 30 آبان 1403
شناسه: 71715

اتاق مشترک بازرگانی ایران و ژاپن اعلام کرد از میان فعالان اقتصادی دارای سابقه تجارت با این کشور، عضو می‌پذیرد. اتاق مشترک بازرگانی ایران و ژاپن در سال 1402 جایگزین کمیته مشترک بازرگانی ایران و ژاپن شد که در سال 1397 راه‌اندازی شده بود.

طبق اساسنامه، شرایط عضویت در اتاق بازرگانی ایران و ژاپن به شرح زیر اعلام شده است:
ماده ۸: عضویت بر سه نوع است: عادی، ناظر و افتخاری.
اعضا ناظر می‌توانند از خدمات اتاق مشترک استفاده نمایند اما حق حضور و انشا رأی در مجامع را ندارند.
ماده ۹: شرایط عضویت عادی در اتاق مشترک عبارت است از
۱- داشتن کارت بازرگانی معتبر یا عضویت معتبر در اتاق‌های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران یا اتاق تعاون
۲- پرداخت ورودیه و حق عضویت مشترک
۳- پذیرش مفاد اساسنامه و مقررات اتاق ایران
ماده ۱۰: اشخاص حقیقی یا حقوقی غیر مقیم مشروط بر اینکه از همتای خارجی اتاق مشترک، مستقر در کشور مقابل یا در صورت فقدان و یا عدم دسترسی به آن از یکی از اتاق‌های بازرگانی کشور مقابل، معرفی‌نامه اخذ و پس از تأیید سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور ژاپن در ایران ارائه نمایند می‌توانند به عضویت اتاق مشترک درآیند.
ماده ۱۱: شخصیت‌هایی که در تحقق اهداف اتاق و پیشرفت مناسبات اقتصادی ایران و کشور مقابل خدمات فوق‌العاده‌ای انجام داده‌اند و یا می‌توانند در آینده منشأ خدمات ارزنده‌ای باشند، به عضویت افتخاری اتاق دعوت می‌شوند.
ماده ۱۲: اعضای افتخاری بنا به پیشنهاد یکی از اعضای هیئت مدیره و با تصویب هیئت مدیره به عضویت پذیرفته می‌شوند. اعضای افتخاری دارای حق رأی نیستند، اما حق اظهار نظر مشورتی دارند و از پرداخت حق عضویت معاف می‌باشند.
ماده ۱۳: کلیه اعضای عادی دارای حقوق و وظایف یکسان هستند و حق عضویت سالانه را در زمان صدور یا تمدید کارت عضویت پرداخت می‌نمایند.

طبق اعلام حسین سلاح ورزی، رئیس هیات مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و ژاپن، یکی از برنامه‌های اصلی این اتاق مشترک طی ماه‌های آینده، حضور فعالانه در اکسپو 2025 ژاپن است. این برنامه با حمایت هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران همراه شده است.

به گفته سلاح ورزی، اتاق مشترک بازرگانی ایران و ژاپن همچنین قصد دارد با بهری گیری از دانش انباشته در حوزه بهره‌وری و مدیریت در ژاپن، دوره‌های علمی و آموزشی در زمینه بهره‌وری برگزار کند.

علاقه‌مندانی که سابقه تجارت با ژاپن را در کارنامه خود دارند می‌توانند برای عضویت در این اتاق مشترک با شماره 88345703 تماس بگیرند.