رئیس اتاق سمنان معتقد است میتوان با ایجاد شهرکهای 100 و 50 مگاواتی میتوانیم صنعتگران و تولیدکنندگان استان را در این شهرکها سهیم کرده و شهرک را به بلوکهای مختلفی تقسیم کرده و در اختیار صاحبان واحدهای تولیدی قرار دهیم.
فرجالله معماری، رئیس اتاق سمنان در نشستی با تعدادی از سرمایهگذاران برق خورشیدی در مورد روشهای ایجاد نیروگاههای خورشیدی، مزیتهای ایجاد این کار به صورت دستهجمعی و ایجاد شهرکهای تولید برق خورشیدی بحث و تبادلنظر کردند.
این فعال اقتصادی تصریح کرد: باید با حمایت از این طرح و دعوت از سرمایهگذاران، شهرکهای 100 و 50 مگاواتی در استان را راهاندازی کنیم و به کمک آن، صنعتگران و تولیدکنندگان استان را در این شهرکها سهیم و شهرک را به بلوکهای مختلفی تقسیم کرده و در اختیار صاحبان واحدهای تولیدی قرار دهیم.
او با اشاره به اینکه خاموشیها به صنعت و واحدهای تولیدی استان سمنان صدمات بسیاری وارد کرده است، گفت: با اجرای این طرح میتوان خاموشیهای به وجود آمده در صنایع را کاهش داده و از فشار بار بر روی شبکه هم کاهش داد.
در ادامه محمدرضا صادقی، معاون اقتصادی استاندار سمنان با بیان اینکه استانداری سمنان از ایجاد و راهاندازی این طرح استقبال میکند، گفت: اجرای این طرح در استان سمنان بسیار ارزشمند است زیرا استان سمنان زمینهها و پتانسیل لازم برای اجرای این طرحها را دارد.
معاون اقتصادی استاندار سمنان هم از آمادگی استانداری سمنان در زمینه تحویل زمین مناسب به سرمایهگذاران خبر داد و گفت: آمادگی داریم تا همکاری خوب و مناسبی با سرمایهگذاران این بخش داشته باشیم.
بر اساس مطالعات انجام شده، صنعت برق خورشیدی در استان سمنان، به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص این منطقه که دارای آفتاب زیادی در طول سال است، پتانسیل بالایی برای سرمایهگذاری دارد. در این استان میتوان فرصتهای مناسبی برای تولید برق از انرژی خورشیدی ایجاد کرد.
سرمایهگذاری در صنعت برق خورشیدی در استان سمنان با توجه به پتانسیل بالای تابش نور خورشید، حمایتهای دولتی و نیاز به انرژی پاک، یک فرصت اقتصادی جذاب است. در صورتی که سرمایهگذاران و دولت به درستی از این فرصتها بهرهبرداری کنند، میتوانند نقش مهمی در توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و تحقق اهداف محیط زیستی کشور ایفا کنند.