علی‌اصغر جمعه‌ای در گرامیداشت یاد حاج علاءالدین میرمحمدصادقی

نام حاج علامیرمحمدصادقی با فعالیت‌های خیرخواهانه عجین است

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، در گرامیداشت یاد حاج علاءالدین میرمحمدصادقی، گفت: ایشان یکی از هفت نفری بودند که بعد از انقلاب برای بازسازی اتاق بازرگانی مأمور شدند و حامی واقعی بخش خصوصی بودند.
خبرنگار
تاریخ: 29 آذر 1403
شناسه: 72377

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران ضمن تسلیت به جامعه بازرگانان کشور برای از دست دادن حاج علاءالدین میرمحمدصادقی که یک حامی بزرگ برای بخش خصوصی بود، گفت: امروز عزیزی را از جامعه نیکوکاری و نیکواندیشی و همچنین از عرصه تولید و کارآفرینی از دست دادیم که در سال‌های پیش و پس از انقلاب، زحمت‌های بسیار ارزنده‌ای کشید و آثار عملی بسیار ارزشمندی از خود به یادگار گذاشت.

علی‌اصغر جمعه‌ای، نایب‌رئیس اتاق سمنان با بیان این مطلب که اقدامات نیکوکارانه با نام حاج علاءالدین میرمحمد صادقی، عجین است، افزود: ایشان نامی آشنا برای همه کسانی هستند که در امور اجتماعی و عام‌المنفعه دستی بر آتش دارند. نام نیکوی ایشان چه قبل و چه پس از انقلاب در عرصه‌های اقتصادی یادآور سخت‌کوشی و تلاش‌های بی‌وقفه اوست.

این فعال اقتصادی با اشاره به اینکه حاج علا میرمحمدصادقی از بنیان‌گذاران صندوق‌های قرض‌الحسنه در تهران و به نوعی از مؤسسین صندوق جاوید بود، ادامه داد: آثار و خدمات ایشان در رابطه با کمک به کودکان استثنایی و ایجاد فضاهایی برای این کودکان و همچنین مباحث ایتام و مسئولیت‌های اجتماعی آن‌قدر گسترده است که زبانم برای بیان خدمات این بزرگ‌مرد قاصر است.

او درباره آشنایی‌اش با مرحوم حاج علا گفت: این آشنایی به پیش از انقلاب برمی‌گردد که خاطرات زیبایی از مساجد و حسینیه‌ها و حتی کمک به کارآفرینان در زمینه‌های گوناگون از ایشان به یادگار دارم. ایشان یکی از هفت نفری بود که بعد از انقلاب با حکم مستقیم حضرت امام (ره) برای بازسازی اتاق بازرگانی مأمور شد و با تحمل سختی‌های فراوان حفاظت و حراست از حوزه‌های اقتصادی را برعهده گرفت.

جمعه‌ای خاطرنشان کرد: حاج علاءالدین میرمحمد صادقی از مؤسسین کارخانه گچ سمنان – مازندران در شهر سمنان بودند که همین موجب شد ارتباط عمیق و گسترده‌تری میان ما شکل بگیرد. آن روزها اتاق بازرگانی به جز در تهران در چند استان دیگر هم راه‌اندازی شده بود که ایشان به بنده پیشنهاد دادند در استان سمنان هم اتاقی را تأسیس کنیم. در واقع محرک اصلی تأسیس و راه‌اندازی اتاق سمنان در سال 1374 ایشان بودند که در این سال‌ها خدمات ارزنده‌ای به واحدهای صنعتی و تولیدی ارائه کرده است.

در همین رابطه