دکتر پزشکیان در حاشیه نخستین جلسه وزیران در سال 1404:

تعامل با کارآفرینان و اعضای اتاق بازرگانی را در سال جاری افزایش می‌دهیم | پیگیری حل‌وفصل مشکلات بخش خصوصی

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت تعامل با بخش خصوصی را نسبت به گذشته بسیار افزایش داده‌ایم، گفت: در جلسات متعدد با کارآفرینان و اعضای اتاق بازرگانی، حل‌وفصل مشکلات آن‌ها را پیگیری کرده‌ام.
تاریخ: 06 فروردین 1404
شناسه: 84397

به گزارش پایگاه خبری اتاق ایران آنلاین، مسعود پزشکیان روز چهارشنبه در حاشیه نخستین جلسه وزیران در سال 1404، در گفتگویی در خصوص اقدامات دولت برای تحقق شعار سال 1404 مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید»، گفت: امروز در جلسه دولت بحث‌های مفصل و طولانی در مورد روش‌های سرمایه‌گذاری برای تولید و چالش‌های موجود داشتیم تا اقدامات عملی لازم در این زمینه در دستور کار قرار گیرد.

پزشکیان افزود: معاون اول رئیس‌جمهور و تیم اقتصادی دولت نیز جلسه جداگانه‌ای برای جمع‌بندی برنامه‌هایشان داشتند و قرار است با بررسی این برنامه‌ها، روش‌هایی را پیدا کنیم تا بتوانیم منویات مقام معظم رهبری در زمینه شعار سال را عملیاتی کنیم.

رئیس‌جمهور در ادامه با تاکید بر اینکه دولت چهاردهم در همین راستا، تعامل با بخش خصوصی را نسبت به گذشته بسیار افزایش داده است، گفت: شخصاً در جلسات متعددی با کارآفرینان و اعضای اتاق بازرگانی، حل‌وفصل مشکلات آن‌ها را پیگیری کرده‌ام. در سال جاری نیز سعی خواهیم کرد این نشست‌ها و تعاملات را افزایش داده و موانع پیش روی فعالیت بخش خصوصی را برطرف کنیم.

دعوت از مردم برای حضور باشکوه در راهپیمایی روز قدس و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

رئیس‌جمهور همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص حضور مردم در راهپیمایی روز قدس، گفت: روز قدس در کشور ما یک روز تاریخی است و از مردم عزیز کشورمان خواهش می‌کنم در راهپیمایی این روز حضور پرشوری داشته باشند و جنایات اسرائیل و حامیانش را محکوم کنند.

پزشکیان تاکید کرد: رفتارهای غیرانسانی اسرائیل در منطقه، از نظر هیچ وجدان آگاهی قابل پذیرش نیست. بمباران مردم بی‌گناه اعم از زن و مرد و پیر و جوان و تخریب مدارس، دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها با ابزارهای پیشرفته، رفتاری وحشیانه است که هر انسانی باید به آن اعتراض کند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه حتی مردم در کشورهای اروپایی نیز نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی معترض هستند، گفت: همه باید با حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، ضمن حمایت از مردم مظلوم فلسطین این جنایات را محکوم کنیم.