در جلسه سه‌شنبه‌های تسهیلگری استان خراسان شمالی مطرح شد

مرکز تجاری اتاق بجنورد در عشق‌آباد راه‌اندازی می‌شود | اعلام آمادگی سفر سفیر ترکمنستان در ایران به خراسان شمالی

رئیس اتاق بجنورد از اعلام آمادگی سفیر ترکمنستان در تهران برای دیدار با استاندار خراسان شمالی خبر داد و گفت: مرکز مبادله تجاری اتاق بجنورد در عشق‌آباد راه‌اندازی خواهد شد.
تاریخ: 06 اردیبهشت 1404
شناسه: 84890

به گزارش روابط عمومی اتاق بجنورد، عباس کاظمی، به ابراز تمایل و استقبال سفیر ترکمنستان برای توسعه مراودات با استان خراسان شمالی اشاره کرد و افزود: بازار خوبی برای فرآورده‌های شیلاتی، اسب ترکمن، گل‌های زینتی و محصولات گلخانه‌ای خراسان شمالی در ترکمنستان وجود دارد.

رئیس اتاق بجنورد مهم‌ترین درخواست‌های سرمایه‌گذاران و کارآفرینان حاضر در جلسه، کمک به تکمیل زنجیره ارزش گیاهان دارویی در استان و حل مشکل اخذ مجوز و فروش محصولات، تسریع در پرداخت تسهیلات بانکی و تأمین آب موردنیاز طرح شرکت کشت و صنعت و واحد پرورش صنعتی گاو شیری شیروان بود.

زهرا معینی، رئیس کمیسیون کسب‌وکار اتاق بجنورد کمک به سرمایه‌گذاران برای تولید، رفع چالش‌ها و موانع سرمایه‌گذاری از اهداف این جلسات عنوان کرد.

وی افزود: در این جلسه از بررسی ۴ پرونده واحدهای متقاضی استان در رابطه با تخصیص آب و تأمین اعتبار، اخذ مجوز در حوزه گیاهان دارویی، حقوق دولتی معادن و حسابرسی دفاتر سازمان تأمین اجتماعی مورد بررسی خبر داد.

 بهمن نوری، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه تولید برای ما مهم است، گفت: بخشی از مشکلات سرمایه‌گذاران در استان ناشی از کاستی‌های گذشته و ضعف نظام اجرایی یا تولید بوده است.

وی افزود: ما با الهام از شعار سال، عزم خود را برای حل مشکلات سرمایه‌گذاران جزم کرده‌ایم و این جلسات به‌هیچ‌وجه تشریفاتی نیست.

 وی با بیان اینکه از شیوه‌های سنتی در تولید و عرضه محصولات فاصله گرفت، افزود: ادارات مسئول هم پیش از صدور هر مجوز برای متقاضیان سرمایه‌گذاری، از پاسخگو بودن زیرساخت‌ها در محل اجرای طرح‌ها، اطمینان حاصل کنند.

استاندار خراسان شمالی، کمک به سرمایه‌گذاران برای تولید، رفع چالش‌ها و موانع سرمایه‌گذاری از اهداف این جلسات عنوان کرد و اظهار کرد: فلسفه تشکیل جلسات سه‌شنبه‌های تسهیلگری آن است که سرمایه‌گذاران در عمل احساس کنند استانداری و همه مجموعه مدیریتی استان، پشتیبان و حامی تولید هستند.

وی با بیان اینکه روند پرداخت تسهیلات در استان، موضوع‌محور و با اولویت‌های منطبق با اسناد توسعه‌ای و آمایشی و مزیت‌های استان باشد، افزود: برای این منظور، از دستگاه‌های متولی ازجمله جهاد کشاورزی، صنعت و معدن و میراث فرهنگی و گردشگری خواستیم بسته‌های سرمایه‌گذاری با مجوز بی‌نام، تدوین و به سرمایه‌گذاران معرفی کنند.

وی افزود: در بسته‌های سرمایه‌گذاری مباحث شبکه‌سازی و ایجاد خوشه‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی و برندسازی با نگاه صادرات‌محور دنبال می‌شود. این مجوزها باید به سرمایه‌گذاران اهلیت‌دار و صاحب دانش فنی واگذار شود.

موضوعات :
در همین رابطه