به گزارش روابط عمومی اتاق شهرکرد، شهرام زارع در نشستی با حضور حجتالله میرزایی، مدیرعامل سازمان بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه مقرر بود این سازمان یک کارخانه کارتنسازی در جونقان ساخته شود، اظهار کرد: باوجود کلنگزنی این واحد به مرحله ساخت نرسید.
رئیس اتاق شهرکرد افزود: واحد تولیدی کارتنسازی اشتغال خوبی را در شهر جونقان ایجاد میکند، امیدواریم سازمان بازنشستگی کشوری هر چه سریعتر این پروژه هر چه سریعتر تکمیل شود.
وی افزود: پروازهای فرودگاه بینالمللی شهرکرد به پایتخت و سایر نقاط کشور محدود است، مردم و مسئولان برای تردد با مشکل مواجه هستند، با توجه به اینکه هواپیمایی آسمان زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشور است، خواهشمندیم آشیانه یک هواپیمای کوچک این شرکت در فرودگاه شهرکرد باشد، این اقدام استان را از بنبست خارج میکند و سهم استان از تولید ناخالص داخلی را بالاتر میبرد، زیرا یکی از دلایل عدم حضور سرمایهگذاران در این استان نبود پرواز در طول هفته است.
زارع بیان کرد: با نظر مثبت مدیرعامل سازمان بازنشستگی کشوری مقرر شد طرح توسعه شرکت پگاه و همچنین کارتنسازی و کشت و صنعت جونقان فعال شود.
رئیس اتاق شهرکرد افزود: توسعه واحدهای فولادی با سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی کشوری، ایجاد دو مرکز آموزشی فنی و حرفهای در شهرک صنعتی بروجن و شهرکرد و فعالسازی مهمانسرای ایرانگردی و جهانگردی شهرکرد از دیگر مصوبات این جلسه بود.
برای توسعه چهارمحال و بختیاری آمادگی داریم
حجتالله میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در این جلسه اظهار کرد: توسعه منطقهای در برخی مناطق بهصورت خودجوش شکل میگیرد و نیازمند توجه و تمرکز است.
وی افزود: یکی از پایههای مهم برای سیاستگذاری منطقهای تحلیل بر مبنای سیاستگذاری و برنامهریزی است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ادامه داد: اینکه در حال حاضر در منطقهای تعداد زیادی مزرعه پرورش ماهی وجود دارد، به دلیل اقدامات خودجوش است که باعث شده این صنعت تبدیل به خوشه شود و با ایجاد واحدهای تولید خوراک آبزیان، بستهبندی و... زنجیره این تولید را تکمیل کردهاند.
میرزایی عنوان کرد: خوشهها در دنیای امروز یک مسیر مهم توسعه منطقهای هستند، در استآنچهارمحال و بختیاری به یک برنامهریزی و سیاستگذاری نیاز داریم.
وی خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری یک کار تخصصی است و باید همه جوانب آن لحاظ شود، شرایط برای سرمایهگذار فراهم شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اضافه کرد: در کشور بهشدت کمبود شیر داریم و ایجاد یک مجتمع دامپروری دام سنگین به تولید این محصول مهم کمک میکند.
میرزایی بیان کرد: صندوق بازنشستگی کشوری در گردشگری بههیچوجه موفق نیست، اما افرادی که در این زمینه فعالیت کردهاند میتوانند موفق شوند.
وی تأکید کرد: فولاد مبارکه دامنه سرمایهگذاری خود را تا استآنچهارمحال و بختیاری گسترش داده است یا هلدینگ خلیجفارس نیز به همین صورت است که حاضر است مجتمعهای گردشگری خود را توسعه دهد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تصریح کرد: تیمی که در حال حاضر در چهارمحال و بختیاری مشغول فعالیت است، تیم قوی است، هم اتاق شهرکرد بهعنوان تیم بخش خصوصی و هم مجموعه اقتصادی استانداری همراه هستند، همچنین مسئولان کشوری در مجموعههایی چون برنامهوبودجه کشور و بانک صادرات میتواند بسیار کمککننده باشد.
میرزایی یادآور شد: سرمایهگذاران بالقوه بسیاری وجود دارند که میتوانند به استآنچهارمحال و بختیاری کمک کنند و دو مورد از بزرگترین آنها هماینک در این استان حضور دارند که ظرفیت بسیار خوبی است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: این مجموعه آمادگی دارد، هر آنچه نیاز است برای توسعه استان کمک کند، ازجمله تلاش برای توسعه مجموعه شیر خشک پگاه، خانه امید که حتماً در شهرکرد ساخته میشود تا محلی برای حضور سالمندان باشد، هتل ایرانگردی و جهانگردی در شهرکرد متعلق به این صندوق است که بسیار فرسوده است و باید بازسازی شود که بهصورت داوطلبانه انجام خواهد شد.
میرزایی افزود: مجموعه صندوق بازنشستگی کشوری سرمایه زیادی ندارد اما میتواند سرمایه پذیر باشد.
وی ادامه داد: صنایع فلزی، فولاد، صنایع غذایی و... فرصت خوبی برای توسعه هستند.
بررسی و شروع عملیات تکمیل مجتمع کشت و صنعت جونقان، احداث خانه امید در استان با واگذاری زمین در محلی مناسب جهت بهرهبرداری سالمندان، اولویت تکمیل طرحهای توسعه خطوط تولید شیر خشک شرکت پگاه بهویژه تولید روغن و بستهبندی کره، پیشنهاد تخصیص زمین معوض به جای محل احداث فرمانداری لردگان و آمادگی صندوق بازنشستگی جهت جذب سرمایه گذار به منظور احداث هتل و مجتمع تجاری، احداث مجموعه جدید کشت و صنعت در زمینی به مساحت حداقل ۱۰۰ هکتار، تشکیل آژانس شورای راهبری توسعه چهار محال و بختیاری با هدف مطالعه و پایش مستمر طرحهای سرمایه گذاری، بازسازی هتل ایرانگردی و جهانگردی شهرکرد از جمله مصوبات این جلسه بود.