علیاصغر زبردست، رئیس اتاق همدان
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان در همایش «سرمایههای انسانی و فرصتهای اقتصادی» از ایجاد یک اکوسیستم کارآفرینی با هدف ارتقای علمی کارآفرینان در اتاق همدان خبر داد.
علیاصغر زبردست در این همایش گفت: بحث اشتغال در کشور موضوع جدیدی نیست و بار جمعیتی اوایل دهه ۶۰ در حال حاضر به نیروی جویای کار مبدل شده است.
علیاصغر زبردست افزود: منظور از سرمایه فقط سرمایه مالی نیست بلکه مهمتر از آن سرمایه انسانی است. ایران در سال ۲۰۱۶ به لحاظ شاخص توسعه انسانی رتبه ۶۹ در میان ۱۶۹ کشور جهان را کسب کرده است.
وی تأکید کرد: سرعت تحولات تکنولوژیک در دنیا بهقدری است که اگر فعالان اقتصادی از آن غافل شوند کسبوکار آنها آسیب میبیند.
رئیس اتاق همدان با تأکید بر حمایت از ایدهها و نوآوریها گفت: اتاق همدان ایجاد یک اکوسیستم کارآفرینی با هدف ارتقای علمی کارآفرینان را در دستور کار قرار داده است.
پدرام سلطانی، نایب رئیس اتاق ایران نیز طی سخنانی در این همایش گفت: برخی بر این باور بودند که اگر به جوان فرصت داده شود جای آنها در مدیریت گرفته میشود، در صورتی که اگر این ریل گذاری از گذشته صورت میگرفت، اینک وضع مدیریت کشور بهتر بود.
وی تاکید کرد: رئیس جمهوری هنگام تشکیل کابینه جدید اذعان کردند که تمامی تلاش خود را برای استفاده از توان مدیران جوان بهکار بستهاند ولی بی توجهی به مساله جانشین پروری رسیدن به این هدف را با تنگناهای جدی مواجه کرد. در حال حاضر جانشینان و مدیران خوب زیادی در کشور وجود ندارند و بیتوجهی به مساله جانشین پروری در حوزههای مختلف به یک مخاطره جدی تبدیل شده است.
به گفته وی جانشین پروری با هدف شناسایی استعدادها و دادن فرصتی به جوانان با هدف آماده کردن خود برای قبول مسئولیت ها نیاز امروز جامعه است.
نایب رئیس اتاق ایران اضافه کرد: جوانان علاوه بر یادگیری نحوه مدیریت اقتصادی ، دیگر مهارتهای مدیریتی را نیز فرا گرفته و میتوان از این بستر برای جانشین پروری استفاده کرد.
همایش سرمایههای انسانی و فرصتهای اقتصادی همزمان با ۳۰ سالگی سمپاد (مدارس استعدادهای درخشان) در همدان برگزار و از پیشکسوتان سمپاد تجلیل شد.