رادیو مجازی اتاق ایران:24 اردیبهشت 1404

محمدرضا بهرامن در حاشیه بازدید از نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر

توانایی ارتباط مؤثر و قدرت مذاکره به حل بحران بنگاه اقتصادی کمک می‌کند

نایب‌رئیس اتاق ایران ضمن بازدید از نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر، توانایی ارتباط مؤثر، قدرت مذاکره و تصمیم‌گیری هوشمندانه را از مهارت‌هایی عنوان کرد که باید جزو آموزش‌های اصلی نسل جدید نیروی کار قرار گیرد.

27 اردیبهشت 1404 - 09:19
کد خبر : 85368
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

نایب‌رئیس اتاق ایران با حضور در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر که از 22 تا 24 اردیبهشت‌ماه برگزار شد، علاوه بر بازدید از این نمایشگاه درباره فن مذاکره و لزوم به‌روز شدن نیروی انسانی در هر بنگاه با دانش روز صحبت کرد.

محمدرضا بهرامن، نایب‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و رئیس خانه معدن ایران هنر مذاکره، در سخنرانی خود ارتباط مؤثر و مدیریت بحران در کسب‌وکار را مورد توجه قرار داد.

او تصریح کرد: در دنیای امروز، آنچه بنگاه‌های اقتصادی را از بحران عبور می‌دهد، فقط منابع مالی یا تکنولوژی، نیست. بلکه توانایی ارتباط مؤثر، قدرت مذاکره و تصمیم‌گیری هوشمندانه در لحظات بحرانی است. این مهارت‌ها باید جزو آموزش‌های اصلی نسل جدید نیروی کار قرار گیرد.

رئیس خانه معدن از محیط چالشی که در همه کشورها و همه بنگاه‌ها وجود دارد، صحبت کرد و گفت: چالش و بحران وجود دارد. تنها باید تفاسیر و تعاریف بومی از چالش‌ها داشته باشیم و فن مذاکره را متناسب با نیاز تقویت کنیم.

بهرامن به‌روز شدن نیروی انسانی در محیط کارگاهی را ضروری خواند و افزود: چون نیروی انسانی دانش آموخته، ثروتی در اختیار دارد که آن را به محیط کاری منتقل می‌کند، بسیار ارزشمند است. از طرفی اگر فن مذاکره نداشته باشیم در هر بازی می‌بازیم. از سوی دیگر تولیدات هر بنگاه بالاتر از مصرف است و بنابراین در بازار، فن مذاکره تعیین‌کننده است تا بتوانیم حضور پررنگ و موثری داشته باشیم.

او همچنین به اعتماد بین دانشگاه و صنعت که باید عمیق‌تر شود، اشاره و آن را بسیار مهم و ضروری دانست.

بهرامن با اشاره به تجربیات خود در مواجهه با چالش‌های اقتصادی و مذاکرات بین‌المللی گفت: مذاکره فقط یک تکنیک نیست؛ یک نگرش است. نگرشی که بر مبنای شناخت دقیق از طرف مقابل، تسلط بر نیازهای کسب‌وکار و توانایی مدیریت احساسات و منافع شکل می‌گیرد.

نایب‌رئیس اتاق ایران خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهید در فضای کسب‌وکار مؤثر باشید، باید بیاموزید چگونه در زمان فشار، تصمیم درست بگیرید و در عین حفظ اصول، راه‌حل‌های خلاقانه ارائه دهید. کارفرمایان امروز به‌دنبال افرادی هستند که در کنار دانش تخصصی از مهارت‌های نرم همچون ارتباط، مذاکره و تاب‌آوری برخوردار باشند.

او همچنین تأکید کرد: بسیاری از فرصت‌های کاری در فضای فعلی کشور، نیازمند جوانانی است که نه‌تنها مسلط به دانش فنی، بلکه دارای روحیه کار تیمی، توان حل مسئله و مهارت مدیریت بحران باشند.

در همین رابطه