مهدی کسرایی پور روز یکشنبه درباره مصارف ارز خدماتی گفت: در بخشنامهها و بخش سوم مجموعه مقررات ارزی بانک مرکزی، مصارف ارز خدماتی (غیربازرگانی) احصا شده که برخی از این مصارف به صورت نقد (اسکناس) و برخی به صورت حواله قابل پرداخت هستند.
وی افزود: در سازوکار جدید، تعداد مصارفی که به صورت نقد قابل پرداخت هستند با توجه به محدودیت بانکها در روابط کارگزاری و نبود امکان انجام حواله افزایش یافته است و نکته قابل توجه اینکه برای سهولت و سرعت در انجام پرداختها منابع ارزی لازم برای انجام این موضوع پیشاپیش به صورت تنخواه از طرف بانک مرکزی در اختیار بانک های عامل قرار می گیرد.
مدیرکل سیاستها و مقررات ارزی بانک مرکزی گفت: سایر مصارف ارزی علاوه بر موارد احصا شده که در بخشنامه ها و مقررات ارزی بانک مرکزی مورد اشاره قرار نگرفته در صورت انعکاس موضوع به این بانک قابل بررسی بوده است و در صورت تشخیص به عنوان یک نیاز واقعی قابل افزودن به سایر موارد احصا شده خواهد بود.
وی خاطرنشان ساخت: علاوه بر آنچه که از محل منابع بانک مرکزی تامین می شود بانکهای عامل نیز پیش از این اجازه یافتهاند از محل منابع ارزی خود نسبت به فروش ارز خدماتی به مشتریان در چارچوب ضوابط و مقررات ابلاغی این بانک اقدام کنند.
قرار است اسامی این بانک ها در روزهای آینده به اطلاع عموم مردم برسد.