20 مهر 1400
شناسه : 39908
لینک : https://otaghiranonline.ir/news/39908

رئیس اتاق اهواز خبر داد

مرز چذابه برای صادرات بازگشایی شد

رئیس اتاق اهواز می‌گوید: مرز چذابه که برای برگزاری انتخابات عراق به مدت سه روز بسته شده بود، اکنون برای صادرات کالاهای غیرنفتی به کشور عراق بازگشایی شده است.

رئیس اتاق اهواز از بازگشایی مرز چذابه و ازسرگیری صادرات کالاهای غیرنفتی به کشور عراق خبر داد.

شهلا عموری اظهار کرد: با توجه به برگزاری انتخابات در کشور عراق، مرز چذابه در دشت آزادگان به مدت سه روز به روی صادرکنندگان بسته شده بود. این مرز از امروز و پس از دو روز، بازگشایی شده و اکنون صادرات کالای غیرنفتی از چذابه به کشور عراق در حال انجام است.

وی افزود: تشریفات قانونی و هماهنگی‌های لازم برای ازسرگیری صادرات کالای غیرنفتی با مرزبانی، گمرک، حمل‌ونقل پایانه‌ها و نیروی انتظامی انجام شده است و صادرات از پایانه مرزی چذابه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ضدعفونی محوطه بازارچه مرزی در حال انجام است.

رئیس اتاق اهواز تصریح کرد: مواد غذایی و لبنی، مصالح ساختمانی و تره‌بار از مهم‌ترین اقلام صادراتی ایران به کشور عراق هستند که از طریق پایانه مرزی چذابه به این کشور صادر می‌شوند.