رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران معتقد است حمایت قانونی از مالکیت فکری در حوزههای دانشبنیان مهمترین اقدام برای توسعه و رشد این حوزه است.
ابراهیم جمیلی در گفتوگو با اتاق ایران آنلاین ادامه داد: در تمام دنیا مالکیت فکری دارای حقوحقوق قانونی است اما بیتوجهی به این موضوع در ایران بیش از همه، دستاندرکاران شرکتهای دانشبنیان را با مشکل مواجه کرده است. بنابراین حمایت قانونی از مالکیت فکری باید اولویت دولت باشد.
او تأکید کرد: برای این حمایت اگر لازم است باید قانون مورد بازنگری قرار بگیرد و هیات دولت و مجلس به شکل جدیتری وارد شوند.
جمیلی با بیان اینکه اخیراً کنسرسیوم شرکتهای دانشبنیان در حوزه معدن تأسیس شده بیان کرد: اقداماتی شرکتهای دانشبنیان در حوزه معدن انجام میدهند میتواند جهشی را در تمام بخشهای معدنی اعم از استخراج، اکتشاف، فرآوری، نحوه کنترل معادن ایجاد کرده و کاهش هزینههای تمامشده را در این بخش به دنبال داشته باشد. به همین دلیل توجه به این شرکتها باید در اولویت بخش معدن نیز باشد.
رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران با تأکید بر پرهیز از شعارگرایی در مواجهه با حوزه دانشبنیان گفت: بهتر است با مشارکت خود شرکتهای دانشبنیان، راهکارهای حمایت و توسعه این شرکتها را از دستاندرکاران این حوزه پرسید و به دور از شعارزدگی عمل کرد.
جمیلی تأکید کرد: توجه به اقتصاد دانشبنیان یکی از راهکارهای برونرفت از شرایط فعلی خمودگی اقتصاد کشور است.
او با بیان اینکه باید الزامات تغییر در جهان را پذیرفته و خود را با رویدادهای روز دنیا هماهنگ کنیم ادامه داد: در حال حاضر دانشبنیانها در بخشهای اقتصادی، تولیدی و نحوه توزیع و چگونگی اداره کشور حرف اول را میزنند. خوشبختانه امسال رهبری توجه ویژه به اقتصاد دانشبنیان داشته و نامگذاری امسال میتواند توجه به گسترش حوزه دانشبنیان را فراگیرتر کرده و بیش از گذشته در اولویت قرار دهد.