بهای معاملات نفت برنت با ۱۹ سنت معادل ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۱۹ دلار و ۷۰۹ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز گذشته ۰.۲ درصد کاهش داشت.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۵ سنت معادل ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۱۸ دلار و ۷۵ سنت در هر بشکه رسید. این شاخص روز دوشنبه تا مرز ۱۲۰ دلار و ۹۹ سنت صعود کرده بود اما با ۰.۳ درصد کاهش بسته شد .
تحلیلگران گروه ANZ Research در یادداشتی نوشتند: تسهیل محدودیتهای سفر در چین، تقاضا برای نفت را در هفتههای آینده افزایش خواهد داد.
پکن و شانگهای پس از دو ماه قرنطینه فلج کننده برای مهار شیوع واریانت اومیکرون، در روزهای اخیر به زندگی عادی برگشتهاند. ممنوعیت ترافیکی برداشته شده و رستورانها روز دوشنبه در اکثر نقاط پکن برای سرویس دهی گشوده شدند.
عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است، قیمت فروش رسمی گرید نفتی سبک عرب لایت به مشتریان آسیایی را در ژوئیه دو دلار و ۱۰ سنت افزایش داد و شش دلار و ۵۰ سنت بالاتر از قیمت پایه نفت عمان و دوبی تعیین کرد. این اقدام منعکس کننده انتظارات برای محدودیت عرضه به دلیل مختل شدن صادرات روسیه است.
وزیران اوپک پلاس پنج شنبه گذشته توافق کردند این گروه تولیدش را در هر یک از ماههای ژوئیه و اوت به میزان ۶۴۸ هزار بشکه در روز افزایش دهد که ۲۰۰ هزار بشکه در روز بالاتر از توافق اولیه برای افزایش تولید ماهانه به میزان ۴۳۲ هزار بشکه در روز است. این افزایش تولید بین همه اعضای اوپک پلاس تقسیم خواهد شد اما بسیاری از تولیدکنندگان این گروه از جمله روسیه که هدف تحریمهای غربی قرار گرفته است، امکان تولید بیشتری ندارند.
بر اساس گزارش رویترز، استفن اینس، از شرکت مدیریت دارایی SPI در این باره گفت: اگر چه هدف تولید ماهانه بالاتر، مشارکت همه اعضای گروه اوپک پلاس از جمله روسیه را در برمیگیرد اما انتظار افزایش تولید و رسیدن به این هدف، غیرواقع گرایانه است.
تحلیلگران در نظرسنجی رویترز پیش بینی کردند ذخایر نفت آمریکا احتمالا هفته گذشته کاهش پیدا کرده است اما ذخایر بنزین و سوختهای دیگر رشد کرده است.