در مراسم روز جهانی غذای امسال با اهدای لوح سپاس از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تلاشهای سه ساله «کاوه زرگران» دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران در راستای ارتقای سلامت و بهبود کیفیت محصولات صنایع غذایی، تجلیل شد.
«حسن قاضیزادههاشمی» در این مراسم که با حضور رؤسای تشکلها و مدیران صنایع غذایی، جمعی از معاونان وزارتخانههای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صنعت، معدن تجارت و جهاد کشاورزی در تالار وحدت برگزار شد، این اقدام نمادین را به پاس همکاری و تعامل تشکلهای صنعت غذا با وزارت بهداشت در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تلاش برای بهبود کیفیت غذای جامعه انجام داد.
گفتنی است «کاوه زرگران» در سالهای اخیر به عنوان دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تهران، عضو کمیته فنی قانونی وزارت بهداشت و دبیر چهار دوره از همایش روز جهانی غذا، نقشی مؤثر و کلیدی در افزایش تعامل و همکاری میان دولت و بخشخصوصی داشته است.