09 آبان 1395
شناسه : 4999
لینک : https://otaghiranonline.ir/news/4999

بانک مرکزی تورم تولید را اعلام کرد

تورم تولید بالا رفت

در حالی تورم تولیدکننده در مهرماه سال جاری به ۰.۵ درصد رسیده که نسبت به ماه قبل حدود ۱.۴ درصد افزایش دارد.

 آن‌طور که بانک مرکزی گزارش داده است، شاخص بهای تولیدکننده در مهرماه به ۲۲۴.۵ رسید که بیانگر تورم ماهانه ۰.۵ درصدی است.

همچنین تورم نقطه به نقطه (تغییر شاخص نسبت به ماه مشابه سال قبل) در مهرماه به ۳.۹ رسیده و تورم ۱۲ ماهه بخش تولید ۳.۲ درصد گزارش شده است.

جزئیات تغییرات شاخص در بخش تولید بیانگر آن است که تورم حوزه صنعت در ماه قبل ۰.۱ درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل به ۲.۴ درصد رسید. براین اساس در گروه خدمات تورم نقطه به نقطه ۷.۶ درصدی گزارش شده و در بین مجموعه‌ گروه‌های اصلی بهداشت و مددکاری اجتماعی با ۱۸ درصد در صدر قرار گرفته است.

افزایش هزینه‌ها در هتل و رستوران با ۱۰.۷ درصد و آموزش با ۱۲ درصد از دیگر تغییرات بالای شاخص بهای تولیدکننده است. در عین حال که در هیچ یک از گروه‌ها کاهش شاخص اتفاق نیفتاده و روند افزایشی است.