رئیس نمایشگاه آرتیجیانا میلان با حضور در اتاق ایران و در نشست با رئیس کمیسیون گردشگری، اقتصاد هنر و اقتصاد ورزش اتاق ایران بر تسهیل حضور فعالان اقتصادی ایران در نمایشگاه آرتیجیانا تأکید کرد.
رئیس کمیسیون گردشگری، اقتصاد هنر، اقتصاد ورزش اتاق ایران در این نشست در مورد نمایشگاه آرتیجیانا میلان گفت: نمایشگاه آرتیجیانا میلان هرساله برگزار میشود و سال گذشته این نمایشگاه با 140 شرکتکننده، دو میلیون نفر بازدیدکننده داشته است. سال آینده هم، فعالان اقتصادی ایرانی در این نمایشگاه حضور پررنگی خواهند داشت.
اصغری قاجاری افزود: این نمایشگاه فرصت خوبی برای بخش خصوصی ایران است تا کالاهای خود را در تمام زمینهها عرضه کرده و از فرصتهای تخصصی و تجاری این نمایشگاه استفاده کنند.
معاون گردشگری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در این نشست ضمن اشاره به اهمیت نمایشگاه آرتیجیانا گفت: این نمایشگاه از بهترین نمایشگاهها در صنایعدستی است و برای کشور ما هم حضور در این نمایشگاه بیستویکساله، ازنظر معرفی محصولات و صنایع هنری و سوغات محلی و پیدا کردن بازار در کشورهای دیگر اهمیت بسیاری دارد.
عباد الله اسلامی افزود: سال گذشته از اتاق تعاون و کانون جهانگردی و اتوموبیلرانی در این نمایشگاه حضور یافتند و میخواهیم فرصتی فراهم کنیم که در نمایشگاه سال آینده، فعالان اقتصادی از همه ایران بتوانند در این نمایشگاه حضور یابند.
رئیس نمایشگاه آرتیجیانا میلان نیز ضمن دعوت از فعالان اقتصادی و صاحبان شرکتهای ایرانی در این نمایشگاه، از تسهیل صدور ویزا برای شرکتکنندگان در نمایشگاه خبر داد.
آنتونیو ایتیگلیتا گفت: برای حضور شرکتهای ایرانی در نمایشگاه سال آینده میلان بسترها و امکانات لازم را فراهم میکنیم. اگر نیاز به ارسال دعوتنامه هم باشد، آمادگی خود را برای ارسال دعوتنامه اعلام میکنیم.
سید جواد زمانی معاون استانهای اتاق ایران نیز بر اهمیت شرکت در نمایشگاههای تجاری بینالمللی تأکید کرد و گفت: زندهبودن بخش خصوصی با برقراری ارتباطات تجاری و از راههایی مانند شرکت در نمایشگاههای مختلف است.
زمانی گفت: دنبال کردن توسعه گردشگری همواره یکی از اهداف اتاق ایران بوده و کمیسیون گردشگری اتاق نیز این مورد را پیگیری میکند.
رئیس اتاق یاسوج هم در این جلسخ با اشاره به ارتباط قدیمی مردم ایران و ایتالیا و پیشینه تمدنی هر دو کشور، بر ارتباط خوب دو ملت تأکید کرد.
جبار کیانی پور گفت: نسل جدید ایران و ایتالیا ممکن است نزدیکی دو کشور و ملت را لمس نکرده باشند که باید با گسترش ارتباطات مانند برگزاری و شرکت در نمایشگاهها، پیام صلح را میان مردم دو کشور منتقل کرد.
کیانی پور همچنین از آمادگی اتاق یاسوج برای حضور در نمایشگاه آرتیجیانا میلان خبر داد.
حسن انتظار، رئیس اتاق ارومیه هم در مورد ظرفیتهای استان آذربایجان غربی و توسعه روابط با ایتالیا گفت: استان آذربایجان غربی با داشتن مرز مشترک با سه کشور، دروازه ورود به اروپاست و 30 درصد ماشینآلات این استان از ایتالیا وارد میشود. انتظار گفت: اتاق ارومیه هم از شرکت در این نمایشگاه استقبال کرده و آن را فرصتی برای معرفی محصولات استان آذربایجان غربی محسوب میکند.