سارا ترابی

خبرنگار
23 تیر 1404
شناسه : 86053
لینک : https://otaghiranonline.ir/news/86053

نایب‌رئیس کمیسیون گردشگری در گفت‌وگو با اتاق ایران آنلاین

صنعت گردشگری برای زنده ماندن به حمایت نیاز دارد | آثار شرایط جنگی بر گردشگری بلندمدت است

نایب‌رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران تصریح کرد: جنگ آثار منفی بلندمدتی روی صنعت گردشگری دارد، بنابراین باید در راستای افزایش سطح تاب‌آوری صنعت گردشگری، مطالبات خود را از دولت دنبال کنیم.

نایب‌رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران با بیان اینکه در نشست پیش‌روی کمیسیون قرار است سه محور کلیدی را مورد بحث و بررسی قرار دهیم، گفت: توافق درباره مطالبات بخش خصوصی در راستای افزایش سطح تاب‌آوری صنعت گردشگری بعد از آسیب‌های ناشی از جنگ و وضعیت آتش‌بس را دنبال می‌کنیم.

شهاب علی‌عرب، نایب‌رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران در گفت‌وگو با اتاق ایران آنلاین درباره آنچه قرار است در نشست پیش‌روی کمیسیون مورد بحث و بررسی قرار بگیرد، گفت: در دوران جنگ 12 روزه و بعد از آن صنعت گردشگری آسیب بسیار جدی دید و متأسفانه این وضعیت همچنان ادامه دارد. اثرات جنگ روی گردشگری، بلندمدت بوده و موجب تعدیل نیروهای این بخش بین 20 تا 40 درصد شده است.

این فعال اقتصادی ادامه داد: حمایت ویژه از صنعت گردشگری یکی از مطالبات جدی فعالان بخش خصوصی است. برای زنده نگه‌داشتن صنعت گردشگری باید مسیرهای حمایتی تعریف شود چون این صنعت که پیش از جنگ به دلیل شرایط تحریمی و مشکلات حاکم بر اقتصاد، حال خوشی نداشت با شروع جنگ و شرایط آتش‌بس دچار تعطیلی گسترده شده است.

او تصریح کرد: به نظر می‌رسد کاهش هزینه‌های تأمین اجتماعی، تعویق بلندمدت در پرداخت مالیات و ارائه تسهیلات معنادار به فعالان بخش خصوصی در صنعت گردشگری، کم‌ترین حمایتی است که دولت می‌تواند از این حوزه داشته باشد. برای بررسی این موضوع از معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دعوت کردیم.

علی‌عرب با توجه به شرایط حاکم بر صنعت گردشگری، پرداختن این موضوعات مطرح شده را محور اصلی نشست پیش‌روی کمیسیون گردشگری عنوان کرد و افزود: علاوه بر این موضوع، در نشست پیش‌رو که هم‌زمان با جلسه هیات نمایندگان اتاق ایران برگزار می‌شود، روی شناسایی دلایل عدم توفیق در برگزاری نمایشگاه‌های استانی در حوزه گردشگری، متمرکز خواهیم شد.

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران از دعوت مدیرکل گردشگری داخلی برای دستورجلسه دوم خبر داد و در ادامه به حضور نمایندگان هلدینگ هکتا (مجموعه گردشگری سازمان تأمین اجتماعی) با هدف تعریف سازوکار همکاری‌های جدید اشاره و تأکید کرد: این همکاری می‌تواند در راستای گسترش ظرفیت‌های گردشگری کشور در همه استان‌ها با تکیه بر توانمندی‌هایی که وجود دارد، انجام شود.