رئیس اتاق بجنورد در این نشست، گفت: طی ارزیابی انجامشده توسط وزارت کشور، استان خراسان شمالی به لحاظ برگزاری جلسات شورای گفتگو، مصوبات در چارچوب شرح وظایف و مصوبات اقدام شده در ردیف پنج استان برتر و دارای عملکرد مطلوب نسبت به دیگر استانها در سطح کشور بوده است.
محمد صمدی ابراز امیدواری کرد این روند در استان حفظ و استمرار یابد تا منشأ آبادانی کشور و گرهگشای مشکلات بخش خصوصی شود.
صمدی افزود: 221 جلسه و 1302 مصوبه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در کل کشور برگزار شد که از این تعداد 395 مصوبه برابر 30 درصد ملی و 907 مصوبه برابر با 70 درصد استانی بوده است.
وی گزارشی از روند اجرای جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان خراسان شمالی ارائه کرد و گفت: در این راستا از سوی اتاق بجنورد طی سال گذشته 12 جلسه با 75 مصوبه برگزارشده است.
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان شمالی در این نشست از عملکرد مطلوب اتاق بجنورد در برگزاری منظم جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در سطح کشور قدردانی و ابراز امیدواری کرد این روند تداوم یابد.
محمود دلپسند با اشاره به مشکلات بخش خصوصی در نحوه فرایند قانون برگزاری مناقصات، گفت: این مشکلات در کمیته شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان بررسی و نکاتی مورد اصلاح قرار گرفت.
دلپسند با قدردانی از عملکرد مطلوب اتاق بجنورد در برگزاری منظم جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در سطح کشور، گفت: امیدواریم با تداوم این روند و مشارکت بخش خصوصی، بتوانیم زمینه فعالیتهای بهتر بخش خصوصی در بخشهای تولیدی، خدماتی و... بهرهمند شویم.
وی عمده مباحث جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی امروز را اصلاح آییننامه اجرایی مرتبط با برگزاری مناقصات اعلام کرد وگفت: درصدد هستیم فرایند فراخوانهای برگزاری مناقصات را کوتاه کنیم تا در مراحل کوتاهتری بتوانیم مناقصات را به سرانجام برسانیم.
گفتنی است رتبهبندی وزارت کشور از شوراهای گفتگوی استانی با معیارهای تعداد جلسات و مصوبات در چارچوب شرح وظایف شورا و مصوبات اقدام شده، انجام و استانهای البرز، تهران، اصفهان، کرمان و خراسان شمالی بهعنوان پنج استان برتر در میان 31 استان برگزیده شدهاند.