رادیو مجازی اتاق ایران 22 اردیهشت 1403

با حمایت معنوی کمیسیون گردشگری اتاق ایران

جشنواره خوراک ملل از 20 مرداد در تهران برگزار می‌شود

اولین جشنواره خوراک ملل با حمایت معنوی کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصاد هنر اتاق ایران، از 20 تا 25 مردادماه 1398 در مرکز نمایشگاهی برج میلاد برگزار می‌شود. معرفی غذاهای بومی ایرانی و خارجی، استعدادیابی و انتخاب برترین آشپزها، معرفی سرآشپزهای مطرح ایرانی و بین‌المللی و بنیان‌گذاری جذب توریسم غذا ازجمله اهداف این جشنواره عنوان شده است.

30 تیر 1398
کد خبر : 29550
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

اولین جشنواره خوراک ملل با حمایت معنوی کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصاد هنر اتاق ایران، از 20 تا 25 مردادماه 1398 در مرکز نمایشگاهی برج میلاد برگزار می‌شود.

نمایش و معرفی غذاهای بومی ایرانی و خارجی، استعدادیابی و انتخاب برترین آشپزها، معرفی سرآشپزهای مطرح ایرانی و بین‌المللی و بنیان‌گذاری جذب توریسم غذا ازجمله اهداف برگزاری این جشنواره اعلام شده است.

در این جشنواره ۳۸ غذای ملی ثبت شده از ایران و ۳ غذای جهانی در قالب پوستر و نمایش پخت آنها معرفی می‌شود علاوه بر کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصاد هنر اتاق ایران، سازمان میراث فرهنگی،‌ کانون اتومبیلرانی و جهانگردی، وزارت فرهنگ و ارشاد، مؤسسه فرهنگی اکو، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و سازمان امور عشایر ایران از حامیان معنوی این رویداد هستند.

طبق اعلام متولیان برگزاری این جشنواره، علاقه‌مندان می‌توانند تا 8 مرداد مقالات خود را از طریق سایت www.tiffes.ir ارسال کنند.

حوزه‌های مدنظر برای دریافت مقالات در این جشنواره عبارت‌اند از:

تغذیه و رژیم غذایی

نقش غذا در گردشگری و جذب توریست (آغازی بر گردشگری خوراک)

فرهنگ سفره و معرفی خوراک ایرانی

خوراک، تنوع فرهنگی، همبستگی ملی

مشترکت فرهنگی خوراک در حوزه فرهنگی ایران و کشورهای همسایه

نقش صنایع غذایی در توسعه اقتصادی و اشتغال

خوراک وارداتی، تهدید یا توسعه

صنایع غذایی و برندهای وابسته

غنی‌سازی فرآورده‌های غذایی و نقش آن در سلامت

غذاهای دارویی، غذای سالم و طب سنتی

معرفی فن‌آوری‌های جدید طبخ و سرو غذا (استارتاپها و ربات‌های پخت غذا، روش‌های جدید سفارش گیری و تحویل غذا و...)

امنیت غذایی:

صنایع بسته‌بندی و امنیت غذایی

نقش مشاغل وابسته به صنایع غذایی در امنیت غذایی

نقش تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی در امنیت غذایی

نقش ارتباط بین صنعت و دانشگاه در امنیت غذایی

نقش اقتصاد ملی در امنیت غذایی

نقش آموزش نیروی انسانی در امنیت غذایی

غنی‌سازی فرآورده‌های غذایی و امنیت غذایی

فن‌آوری‌های نوین و امنیت غذایی

در همین رابطه