هیئت تجاری کشور آلمان برای دومین بار با هدف بررسی راه های همکاری و توسعه روابط تجاری و اقتصادی مشترک به استان البرز سفر کرده و با فعالان اقتصادی استان در محل این اتاق دیدار و گفت و گو کرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز در نشست با هیات آلمانی گفت: استان البرز آمادگی دارد برای گرفتن سهمی از بازارهای بین الملی غذای حلال با کشور آلمان همکاری کند.
رحیم بنامولایی با اشاره به تجارت از دست رفته حوزه حلال در اروپا افزود: با توجه به رشد صنعت ایران در حوزه غذای حلال، درصدد ایجاد بازار فروش محصولات صنعت غذای حلال در آلمان هستیم.
وی با بیان اینکه امیدواریم بستر ایجاد روابط اقتصادی بین کشور آلمان و ایران بیش از گذشته فراهم و میسر شود، اظهار کرد: استان البرز به واسطه ظرفیت های علمی و تخصصی از دانش فنی خوبی برخوردار است لذا با تکیه بر این توانمندی ها زمینه توسعه صادرات و تجارت بین دو کشور ایران از جمله استان البرز و آلمان فراهم خواهد شد.
بنامولایی به امنیت سرمایه و سرمایه گذار در کشور ایران اشاره کرد و گفت: در سایه امنیت و با تکیه بر توانمندی های استان البرز در ابعاد مختلف، از سرمایه گذاران خارجی متقاضی استقبال خواهیم کرد.
بنامولایی معرفی توانمندی های صادراتی، مزیت های تجاری و صنعتی، بررسی موانع و مشکلات در توسعه روابط تجاری و ارائه راهکارهای مناسب را از مهترین رسالت های اتاق البرز در این زمینه برشمرد.
رئیس اتاق البرز بیان کرد: ما آمادگی داریم در قالب مشارکت و همکاری در تولید با کشور های مختلف در بازارهای منطقه با برند محصولات آنها حضور فعال داشته باشیم.
ایالت فالتس آلمان خواستار توسعه روابط تجاری با البرز
در ادامه این نشست مدیرکل نوآوری وزارت اقتصاد ایالت راینلاند – فالتس آلمان گفت: این ایالت خواهان توسعه و تعاملات بیشتر در زمینه های مختلف اقتصادی با استان البرز است. علاقه زیادی برای ایجاد روابط تجاری بین ایران و آلمان وجود دارد لذا درصدد توسعه روابط تجاری با ایران هستیم.
جو وینگارتن، ضمن ابراز خرسندی به واسطه حضور در ایران، اظهار کرد: در بازدید از نمایشگاه توانمندی تولیدی، صنعتی و خدماتی استان البرز که در اتاق این استان جانمایی شده است، تحت تاثیر ظرفیت های ویژه استان البرز قرار گرفتیم.
وی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه آثار صنعتی، صنایع شیمیایی و ماشین سازی تولیدی در استان به نمایش گذاشته شده است، افزود: علاقه مند به ایجاد روابط اقتصادی بین ایران و آلمان از جمله استان توانمند البرز هستیم. و به دنبال همیاری و شریک متقابل هستیم .
جو وینگارتن با تاکید بر اینکه هم جهت با سیاست اتحادیه اروپا حرکت می کنیم، خاطرنشان کرد: برجام امضا شده مبنای خوبی برای شکل گیری آینده تجاری دو کشور ایران و آلمان خواهد بود. تحریم های صورت گرفته علیه ایران را به دید انتقادی می نگریم و مایلیم اهرم های تجاری خوبی بین دو کشور ایجاد شود.
همچنین برگزاری نشست های تخصصی بین تجار و بازرگانان البرز و ایالت راینلاند- فالتس، بازدید از نمایشگاه توانمندی های البرز در اتاق و دیدن از دو خط تولیدی در استان از جمله برنامه های این هیئت تجاری بود.