رئیس اتاق بوشهر

از 150هزار تن خرمای بوشهر، فقط 20هزار تن صادر می‌شود

خورشید گزدرازی، رئیس اتاق بندر بوشهر می‌گوید، با عرضه فناوری‌های جدید در صنعت تولید و بسته بندی، روش های نوین برای فرآوری محصول خرما و با معرفی بهینه این محصول و برنامه ریزی می توان ظرفیت صادرات را افزایش داد.
تاریخ: 26 آبان 1397
شناسه: 16307

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندر بوشهر در نخستین جشنواره و نمایشگاه خرما و صنایع وابسته که از 22 تا 24 آبان در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی بوشهربرگزار شد، گفت: جشنواره و نمایشگاه خرما در 70 غرفه و در فضایی به مساحت سه هزار مترمربع برپا شده که می تواند علاوه بر آشنایی مردم با این ماده غذای مقوی، سهم این محصول را در سبد خانوارها افزایش دهد.

خورشید گزدرازی با اشاره به حضور 6 استان خرما خیز کشور در این نمایشگاه افزود: در این جشنواره و نمایشگاه با عرضه فناوری های جدید در صنعت تولید و بسته بندی، روش های نوین برای فرآوری این محصول آموزش داده می شود.

گزدرازی ادامه داد: خرما مهمترین محصول کشاورزی استان بوشهر به عنوان قطب تولید این محصول در کشور است. با برگزاری نخستین نمایشگاه و جشنواره ملی خرما تلاش می کنیم این محصول مهم را معرفی کنیم.

وی یادآور شد: سالانه بیش از 150 هزار تن خرما در استان بوشهر تولید می شود که فقط 20 هزار تن آن به کشورهای دیگر صادر می شود. می توان با معرفی بهینه این محصول و برنامه ریزی، ظرفیت صادرات را افزایش داد.

نمایشگاه بین الملی خرما، نقطه عطفی برای گسترش صادرات خرما است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر نیز گفت: نخستین جشنواره و نمایشگاه بین الملی خرما و صنایع وابسته با حضور شرکت های بسته بندی و فرآوری برای معرفی قابلیت ها و توانمندی های کشور بویژه استان بوشهر در زمینه تولید، فرآوری و صادرات این محصول برپا شده است.

سید حسین حسینی محمدی افزود: درحاشیه این رویداد مهم، برگزاری میز ملی خرما با حضور مسئولان کشوری برای بررسی مسائل و رفع تنگناها و مشکلات پیش رو و تصمیم گیری مناسب برای رونق بخشیدن به وضعیت بازار خرما برگزار می شود که می تواند نقطه عطفی برای گسترش صادرات محصول خرمای استان بوشهر باشد.

وی ادامه داد: دریافت گواهی نامه ثبت نشان ملی جغرافیایی خرمای شهرستان دشتستان و تنگستان استان بوشهر از جمله موفقیت های مهم درحوزه خرما است.

 حسینی محمدی اضافه کرد: علامت ثبت ملی محصول 61-GI ویژه خرمای کبکاب دشتستان و تنگستان و 62-GI مربوط به خرمای زاهدی طلایی دشتستان به منظور درج روی بسته بندی های تولیدی، نشانگر تمایز خرمای استان با خرمای دیگر استان هاست که با توجه به کیفیت مرغوب خرمای استان این امر می تواند به رونق بازار این محصول کمک کند.

در همین رابطه