رئیس اتاق کرمان گفت: پایانه صادراتی جنوب استان کرمان در صورت تأمین اعتبار فاینانس تا آذرماه سال جاری به بهرهبرداری میرسد.
سیدمهدی طبیبزاده، در هفتمین نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان افزود: قرار است پایانه صادراتی جنوب استان کرمان با مشارکت یک شرکت هلندی راهاندازی شود.
او تصریح کرد: با توجه به وجود محصولات فراوان صادراتی در جنوب استان کرمان بهویژه در بخش کشاورزی و معدن، نیاز است پایانه صادراتی این منطقه فعال شود و با پیگیریهای انجام شده و در صورت مشارکت ۱۴۰ هزار یورویی یک شرکت هلندی، این پایانه تا آخر پاییز امسال راهاندازی خواهد شد.
طبیب زاده خاطرنشان کرد: در زمان دولت دوازدهم تفاهمنامهای برای راهاندازی ۵ پایانه صادراتی در کشور منعقد شده که یکی از این تفاهمنامهها بین اتاق کرمان، استانداری و وزارت صمت بوده و جا دارد این تفاهمنامه در دستور کار ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قرار بگیرد.
در ادامه این نشست، استاندار کرمان نیز خواستار همکاری همه دستگاهها برای راهاندازی پایانه صادراتی جنوب استان کرمان شد.
علی زینی وند، گفت: تفاهمنامههایی که حتی در زمان دولت قبل منعقد شدهاند، از جمله تفاهمنامه استانداری، وزارت سابق صنعت، معدن و تجارت و شرکتهای معدنی برای توسعه استان، باید اجرایی شوند.
او اظهار کرد: متأسفانه برخی از مدیران برای پیگیری امور، همت و انگیزه لازم را ندارند و نیاز است دولت جدید هرچه سریعتر آنها را عوض کند.
استاندار کرمان، از روند کند پروژه مسکن ملی در استان انتقاد کرد و افزود: باید از ظرفیتهای فراوان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در حوزه اشتغالزایی و محرومیتزدایی، نهایت استفاده را کرد اما متأسفانه در استان کرمان این موضوع مهم محقق نشده است.
همچنین رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان نیز اظهار کرد: پروژههای مصوب اقتصاد مقاومتی از جمله ۲۱ پروژه جهش تولید در این جلسه بررسی شد که ۱۴ پروژه آن مربوط به بخش خصوصی است.
جعفر رودری با اشاره به اینکه از طرف استاندار همه فرمانداران ملزم به انجام تعهدات تفاهم شده با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) هستند، گفت: با توجه به اهمیت تکمیل زنجیره تولید و نقش مهم واحدهای کوچک و متوسط، مقرر شد با کمک شرکتهای بزرگ، از این واحدها حمایت شود.