بر اساس گزارش کمیسیون کشاورزی اتاق ایران

مشکلات آبی نخلستان‌های آبادان و خرمشهر با تکمیل طرح آبیاری و زهکشی حل می‌شود

اعضای کمیسیون کشاورزی اتاق ایران در گزارشی به بررسی مشکلات نخیلات خرمشهر و آبادان پرداخته و برای حل آنها اجرای طرح آبیاری و زهکشی آبادان و خرمشهر است که در نیمه اول دهه 1350 تدوین شده است را پیشنهاد می‌دهد.
تاریخ: 20 دی 1404
شناسه: 88910

ساختمان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران. عکس: بهاره تقی‌آبادی.

با توجه به چالش آبی، کاهش کیفیت آب و پیش‌روی آب شور خلیج‌فارس در رودخانه‌های اروند و بهمنشیر در آبادان، طرح آبیاری و زهکشی آبادان و خرمشهر مورد توجه قرار گرفت که بخش‌های زیادی از این طرح تا کنون اجرایی شده هرچند تکمیل نشده است. متناسب با بررسی‌های صورت گرفته در کمیسیون کشاورزی اتاق ایران، تکمیل این طرح می‌تواند به تأمین آب باکیفیت در منطقه و حل مشکل نخلستان‌ها کمک کند.

در گزارش کمیسیون کشاورزی اتاق ایران علل و نقش مشکلات ایجاد شده در اثر پایین بودن کمیت و کیفیت آب و اوضاع کشاورزی، معیشتی و اقتصادی منطقه مرزی و استراتژیک خرمشهر و آبادان به همراه پیشنهادهایی برای رفع مشکلات موجود ارائه شده است.

متن کامل این گزارش از اینجا در دسترس است.

در همین رابطه