آمارهای بانک مرکزی نشان میدهد طی 9 ماهه سال 96 رشد اقتصادی به 3.4 درصد رسیده است. نرخ رشد صنعت نیز در محدوده 4 درصد قرار دارد. آمارهای جزئی وزارت صنعت از تولیدات صنعتی و معدنی اما نشاندهنده تداوم رکود در برخی بخشها و در مقابل افزایش تولید در صنایع بزرگ است.
بر اساس آخرین آمار مربوط به تولید کالاهای منتخب صنعتی، از مجموع ۳۱ گروه کالای صنعتی، هشت گروه کالایی در سال ۱۳۹۶ نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۵ و از میان ۱۳ گروه کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی چهار گروه کالایی با کاهش تولید همراه بودهاند.
تولید کولر آبی با رشد منفی ۳۳.۵ درصدی، نئوپان با رشد منفی ۱۷.۹ درصدی، انواع تلویزیون با رشد منفی ۱۵.۸ درصدی، داروی انسانی با رشد منفی ۴.۶ درصدی، وانت با رشد منفی ۴.۴ درصدی، الکتروموتور با رشد منفی ۳.۴ درصدی، پودر شوینده با رشد منفی ۰.۶ درصدی و چرم با رشد منفی ۰.۴ بیشترین رشد منفی را در میان کالاهای منتخب صنعتی طی یکساله سال ۱۳۹۶ نسبت به سال ۱۳۹۵ داشتهاند.
در این بین کمباین با رشد مثبت ۸۵.۸ درصدی، اتوبوس، مینیبوس و ون با ۶۰.۸ درصدی، انواع کاغذ با رشد ۳۱.۹ درصدی، کارتن با رشد ۲۵.۸ درصدی، دوده با رشد ۲۴.۴ درصدی، و سموم دفع آفت نباتی با رشد ۱۶.۱ درصدی بیشترین رشد مثبت در میان ۳۱ گروه کالایی منتخب صنعتی را به خود اختصاص دادند.
علاوه بر این در خصوص آمار تولید کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی نیز باید خاطرنشان کرد که از ۱۳ گروه کالای منتخب، چهار کالا شامل کاتد مس، ظروف شیشهای، ظروف چینی و سیمان به ترتیب با رشد منفی ۱۵.۲، منفی ۱۰.۶، منفی ۲.۱، و منفی ۱.۵ درصدی بیشترین رشد منفی را داشتهاند و به ترتیب چینی بهداشتی، شیشه جام، کنسانتره زغال سنگ و فولاد خام با رشد مثبت ۱۸.۹، ۲۱، ۱۲.۷ و ۱۱ بیشترین رشد مثبت را در بر گرفتهاند.
جدول مربوط به آمار تولید کالاهای منتخب صنعتی در ذیل آورده شده است: