سومین نشست تخصصی مسئولیت اجتماعی اتاق ایران با عنوان «درمان آنلاین و توانبخشی از راه دور، چالش ها و مسئولیت اجتماعی ما در بحران کرونا» سه شنبه 18 آذر 1399 به صورت مجازی برگزار می شود.
معلولیت در هر جامعه ای وجود دارد و جزئی از آن جامعه هستند. معلولیت ها گاهی اکتسابی بر اثر سوانح طبیعی مثل سیل، زلزله، سیل، جنگ، تصادف، بیماری رخ می دهد. گاهی نیز نوزاد با معلولیت متولد می شود. میزان ناتوانی و شدت آن در افراد متفاوت است. یکی از راه های درمان می تواند توانبخشی باشد. توانبخشی مجموعه وسیعی از فعالیت ها و روش های پزشکی و پیراپزشکی، اجتماعی و آموزشی و انواع مشاوره در این زمینه را شامل می شود. از اهداف توانبخشی می تواند پیشگری از بروز ناتوانی های جدید باشد، جلوگیری از پیشرفت و بدتر شدن از کودکان دچار معلولیت باشد. یکی دیگر از اهداف توانبخشی می تواند افزایش سطح فرهنگی و اجتماعی مردم نسبت به معلولیت باشد. یکی از اهداف این متخصصین می تواند این باشد که فرد ناتوان را به بالاترین سطح استقلال خود برساند.
با توجه به شیوع بحران کرونا و ایجاد محدودیت های بسیار در زمینه درمان حضوری، مراکز و متخصصین برای پیشگیری از پسرفت مراجعین و مددجویان، به درمان و توانبخشی از راه دور به صورت گسترده روی آوردند. حال آنکه درمان آنلاین و توانبخشی از راه دور نیازمند آموزش های علمی، زیرساخت های سخت افزاری و ارتباطی ویژه و مشارکت و ایفای نقش مسئولیت اجتماعی توسط فعالان اقتصادی در حمایت از ایده ها و به حداقل رساندن چالش های آن است. از این رو توانبخشی از راه دور برای بهبود کیفیت درمان مستلزم همکاری و مشارکت بخش های مختلف و تخصص های مختلف است.
به همین منظور کمیسیون مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی اتاق بازرگانی ایران با همکاری انجمن حمایت از کودکان و نوجوانان توانیاب، سومین نشست تخصصی مسئولیت اجتماعی خود را با عنوان «درمان آنلاین و توانبخشی از راه دور، چالش ها و مسئولیت اجتماعی ما در بحران کرونا» برگزار میکند.
در این وبینار محورهای زیر بررسی می شود:
سخنرانان این وبینار نیز به شرح زیر هستند:
حضور در سومین نشست تخصصی مسئولیت اجتماعی اتاق ایران که سه شنبه 18 آذر 1399 از ساعت 17 الی 19 به صورت مجازی برگزار می شود، برای علاقمندان آزاد و رایگان بوده و از اینجا امکان پذیر است.