رادیو مجازی اتاق ایران ۲ دی 1403

نایب رئیس اتاق ایران در نشست با هیات تجاری کرواسی

تشکیل اتاق مشترک بازرگانی میان ایران و کرواسی را دنبال کنیم

حسین سلاح‌ورزی نایب رئیس اتاق ایران می‌گوید باوجود علاقه‌مندی دو طرف به تقویت ارتباطات تجاری و همچنین تعداد زیاد هیات‌های سیاسی و اقتصادی، باید تشکیل اتاق مشترک میان دو کشور را دنبال کنیم.

15 آبان 1396 - 16:26
کد خبر : 10908
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک
حسین سلاح‌ورزی نایب رئیس اتاق ایران می‌گوید باوجود علاقه‌مندی دو طرف به تقویت ارتباطات تجاری و همچنین تعداد زیاد هیات‌های سیاسی و اقتصادی، باید تشکیل اتاق مشترک میان دو کشور  را دنبال کنیم.

نشست و دیدار معاون وزیر کار کرواسی با نایب رییس اتاق ایران و فعالان اقتصادی در محل اتاق.

هیات تجاری کرواسی به سرپرستی معا‌ون وزیر کار و همراهی سفیر این کشور در تهران با نایب‌رئیس اتاق ایران و جمعی از فعالان اقتصادی دیدار کردند.

نایب‌رئیس اتاق ایران در این نشست بر تشکیل اتاق مشترک ایران و کرواسی تأکید کرد و گفت: باوجود علاقه‌مندی دو طرف به تقویت ارتباطات تجاری و همچنین تعداد زیاد هیات‌های سیاسی و اقتصادی، باید تشکیل اتاق مشترک میان دو کشور  را دنبال کنیم.

حسین سلاح ورزی با اشاره به حضور افرادی از دانشکده مدیریت  کرواسی در ترکیب این هیات افزود: اتاق بازرگانی علاوه بر تنظیم فعالیت‌ها و ارتباطات تجاری در حوزه کارفرمایی و سه‌جانبه‌گرایی هم با سایر شرکای خود مانند تشکل‌های کارگری و وزارت کار در ارتباط است. همچنین اتاق بازرگانی 19 کمیسیون تخصصی دارد که یکی از این کمیسیون‌ها در حوزه کار و تأمین اجتماعی فعالیت می‌کند.

نایب رئیس اتاق ایران همچنین با تأکید بر لزوم شناخت و آگاهی فعالان اقتصادی ایران و کرواسی از ظرفیت‌های اقتصادی یکدیگر گفت: فعالان اقتصادی دو طرف باید آمار و اطلاعات خوبی از ظرفیت‌های یکدیگر داشته باشند که این موضوع را می‌توان با راه‌اندازی یک سایت آمار و اطلاعات دنبال کرد.

روابط دو کشور را در زمینه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تقویت کنیم

معاون وزیر کار کرواسی با اشاره به سابقه روابط دو طرف مانند سفر رئیس‌جمهور این کشور به ایران گفت: روابط و مبادلات هیات میان ایرن و کرواسی در سطح رئیس جمهور است. این موضوع نشان می‌دهد دو طرف روابط خوبی باهم دارند و این موضوع زمینه کار را برای فعالان بخش خصوصی بیشتر ایجاد می‌کند. فعالان اقتصادی باید به خوبی از این فرصت استفاده کرده و روابط تجاریشان را ارتقا دهند.

ماجدا بوریچ افزود: سال 2017 میلادی برای دو طرف بسیار پرتحرک بود و روابط ایران و کرواسی رشد کرد. امیدواریم پس‌ازاین هم رابطه دو طرف سیر صعودی داشته باشد و بتوانیم روابط دو طرف را به‌ویژه در سطح آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تقویت کنیم.

 

قانون سرمایه‌گذاری خارجی ایران مشوق سرمایه‌گذاری است

رئیس انجمن سرمایه گذاری‌های مشترک ایرانی و خارجی نیز در این همایش مشترک گفت: قوانین جذب سرمایه‌گذاری خارجی در ایران بسیار محکم و مشوق سرمایه‌گذاری است و در این قانون برای افرادی که قصد سرمایه‌گذاری در ایران دارند همه موارد به‌صورت مشخص و شفاف پیش‌بینی‌شده است.

سید حسین سلیمی افزود: سرمایه‌گذاران خارجی هم می‌توانند شریک بنگاه‌های ایرانی شوند و هم 100 درصد یک پروژه را به دست بگیرند و در هر صورت شامل قوانین و معافیت‌های مالیاتی می‌شوند. این معافیت‌های مالیاتی تا پنج سال در مناطق مختلف اعمال می‌شود.

طبق گفته سلیمی، تاکنون 160 شرکت خارجی در ایران سرمایه‌گذاری کرده‌اند که آخرین مورد هم صدور مجوز 2.5 میلیارد دلاری برای سرمایه‌گذاری توتال در صنایع پتروشیمی ایران بوده است.

سلیمی افزود: ما در انجمن سرمایه‌گذاری موظف به ارائه تمام اطلاعات موردنیاز به فعالان اقتصادی هستیم و در این زمینه هر کمکی بتوانیم به سرمایه‌گذاران می‌دهیم.

او افزود: تجارت موقت است اما سرمایه‌گذاری مستقیم، دائم است. همیشه پایدار می‌ماند و رابطه تجاری را ماندنی می‌کند.

بوزو پاویچ، از اتاق بازرگانی کرواسی هم در این نشست گفت: بعد از امضای قراردادهای همکاری مختلف، حضور ما در این اینجا شکل دیگری گرفته و باید موافقت‌نامه‌ها را عملیاتی کنیم.

او افزود: ایران ظرفیت زیادی در نیروی انسانی دارد و از این نظر در منطقه سرآمد است. ما هم علاقه‌مندیم تا با ایران در زمینه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای همکاری بیشتری داشته باشیم.

سلاح‌ورزی بعد از سخنان او گفت: نیروی تحصیل‌کرده زیادی در ایران داریم که تعداد زیادی از آن‌ها در بخش‌های فنی و کار و دانش آموزش دیده‌اند. می‌توانیم با کرواسی انتقال تجربه داشته باشیم و همچنین بحث‌های آموزش نیروی انسانی را با یکدیگر پیگیری کنیم.

موضوعات :
در همین رابطه