رادیو مجازی اتاق ایران - 15 آبان 1403

تاکید دبیرخانه مشترک سه اتاق بر نقش آفرینی بیشتر غیردولتی ها در اقتصاد

روسای اتاق های بخش خصوصی بر این باورند که دستابی به اهداف اقتصاد مقاومتی، نیازمند کوچک شدن دولت و مردمی تر شدن اقتصاد است

03 خرداد 1395
کد خبر : 1383
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک
روسای اتاق های بخش خصوصی بر این باورند که دستابی به اهداف اقتصاد مقاومتی، نیازمند کوچک شدن دولت و مردمی تر شدن اقتصاد است

عکس: اشکان روزرخ

رئیس دبیرخانه مشترک سه اتاق با تاکید بر اهمیت و جایگاهی که بخش غیردولتی می تواند در اقتصاد کشور ایفا کند، هماهنگی و اهتمام بیشتر اعضا نسبت به هدف گذاری های تعیین شده در دبیرخانه مشترک را خواستار شد.

حسین نقره کار شیرازی، رئیس دبیرخانه مشترک سه اتاق در تازه ترین نشست اعضای دبیرخانه، همدلی و یکپارچگی بین بخش غیردولتی کشور را حاصل تشکیل این دبیرخانه دانست و تصریح کرد: بر اساس سیاست های اقتصاد مقاومتی دولت باید کوچک شود و این هدف گذاری می تواند در قالب دبیرخانه مشترک سه اتاق با سرعت بیشتری به نتیجه برسد چراکه بخش غیر دولتی با اتحاد و وفاق، توان حرکتی بیشتری خواهد داشت و قادر است امور واگذار شده از طرف دولت را بهتر انجام دهد.

وی بر این باور است که ظرفیت دبیرخانه مشترک باید بیش از این مورد توجه بخش غیردولتی و دیگر ارکان نظام قرار گیرد. هماهنگی بین بخش غیردولتی ضمن حفظ استقلال سه اتاق بازرگانی، تعاون و اصناف می تواند به تبلور اقتصاد مردمی بیانجامد هرچند موفقیت در این مسیر به تغییر نگاه ها نیاز دارد.

نقره کار شیرازی تاکید کرد: باید تلاش کنیم اثرات عینی این دبیرخانه در سطح جامعه لمس شود. بنابراین حرکت در راستای دستورالعمل مشخص در سال 95 دردستورکار قرار گرفته که با تایید روسای هر سه اتاق اجرایی می شود.

در ادامه محمدرضا رمضانی، قائم مقام دبیرکل و معاون پارلمانی اتاق ایران با اشاره به تاکید رئیس اتاق ایران مبنی بر توسعه هر چه بیشتر فعالیت های دبیرخانه مشترک، تشریح کرد: طبق هدف گذاری های صورت گرفته در نشست های دبیرخانه، روسای هر سه اتاق در جلسات خود با سایر نهادها، از منافع بخش غیردولتی دفاع کرده و هماهنگی حاصل شده بین این سه نهاد تاثیر قابل توجهی در ارتقای جایگاه بخش خصوصی داشته است که از برکات همین دبیرخانه محسوب می شود.

وی با نگاه به تلاطم های قابل پیش بینی در اقتصاد 95 و با توجه به آغاز برخی تحرکات سیاسی مربوط به انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده، گفت: سال 95 به طور قطع سال سخت و پیچیده ای خواهد بود از یک طرف شاهد آغاز کار مجلس دهم هستیم و از طرف دیگر انتخابات ریاست جمهوری را در پیش داریم. درحال حاضر موضوع برنامه ششم توسعه نیز در دستورکار قرار دارد و هر سه اتاق باید جمعبندی واحدی از آن ارائه دهند.  

عوض پور، دبیرکل اتاق اصناف نیز با تایید مطالب مطرح شده در نشست، به برخی اختلافات بین سه اتاق طی سالهای قبل و برطرف شدن آنها پس از تشکیل دبیرخانه مشترک اشاره کرده و یادآور شد: خوشبختانه برکات دبیرخانه بسیار قابل توجه بوده و هر سه اتاق در جلسات مستقل خود با نگاه مثبت به آن حضور پیدا می کنند.

بر اساس اظهارات وی در طول دو سال گذشته بخش غیردولتی کارهای خوبی انجام داده و هم در دولت و هم در مجلس قدم های مثبتی برداشته است. البته لازم است که از اینجا به بعد با برنامه ریزی و اولویت بندی بهتری به حرکت خود ادامه دهیم.

ماشاالله عظیمی، دبیرکل اتاق تعاون نیز با تاکید بر لزوم اولویت بندی و هماهنگی بیشتر بین سه اتاق، آثار تشکیل جلسات دبیرخانه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: دبیرخانه مشترک توانسته تعامل و هماهنگی را بالا ببرد و از همه مهم تر جایگاه سه اتاق در دولت و نظام را تقویت کند.

در پایان مقرر شد که برنامه ریزی لازم برای تشکیل نشستی با حضور روسای استانی هر سه اتاق ، وزیر صنعت، معدن و تجرات و وزیر اقتصاد ضورت گیرد. از طرفی موضوع برگزاری جلسات منطقه ای بین روسای استانی سه اتاق با استانداران با هدف بهره گیری بهتر از ظرفیت های موجود در راستای تحقق اهداف دبیرخانه مشترک، مطرح شد که تاییدیه آن در نشست با روسای سه اتاق نهایی خواهد شد. 

گفتنی است نشست بعدی دبیرخانه قرار است با حضور روسا، دبیران کل هر سه اتاق و دیگر اعضا برگزار شود.    

 

در همین رابطه