ولادت حضرت امام محمد تقی (ع) مبارک باد

رادیو مجازی اتاق ایران - 19 دی 1403

ئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد

400 کیلومتر خطوط ریلی نیاز بخش معدن

رئیس هیات عامل (ایمیدرو) گفت: براساس افق 1400 نیازمند ایجاد سالیانه بیش از 400 کیلومتر خطوط ریلی، 1.5 برابر وضعیت فعلی آب و 1.67 برابر وضعیت فعلی برق، نیاز بخش معدن و صنایع معدنی است.

06 اسفند 1397 - 11:21
کد خبر : 17718
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

خداداد غریب پور، رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، امضای تفاهم نامه همکاری بین فدراسیون لجستیک و حمل و نقل ایران و خانه معدن را یادآور شد و آن را تلاشی برای بهره گیری از ظرفیت سرمایه گذاران و بخش خصوصی در ایجاد زیربناهای کشور دانست.
روز گذشته تفاهم نامه همکاری بین فدراسیون حمل و نقل و لجستیک با خانه معدن ایران در چارچوب رشد و توسعه اقتصادی بخش معدن و حل مسائل لجستیک و مدیریت زنجیره تأمین معادن ایران امضا شد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: پیش قدم شدن بخش خصوصی به معنای اعتماد آن به دولت است و در این پیوند ایمیدرو نقش بسترسازی، تنظیم روابط، سیاستگذاری، حمایت و پشتیبانی را ایفا می‌کند.

 بازگشت ارز حاصل از صادرات
غریب پور درخصوص بازگشت ارز حاصل از صادرات در بخش معدن نیز گفت: بخش معدن از مدت‌ها پیش با تهیه و تنظیم راهکارهایی در این زمینه، همکاری بسیار خوبی با بانک مرکزی داشته و دارد و آمارهای خود را به صورت هفتگی اعلام می‌کند.
رئیس هیات عامل ایمیدرو خاطرنشان کرد: اکنون بخش‌های فولادی، کانی‌های فلزی و معدنی که صادرات محور محسوب می‌شوند، بازوان اجرایی بانک مرکزی به شمار می‌روند.
وی گفت: بخش معدن و صنایع معدنی نیازمند واردات تجهیزات و مواد اولیه است و در این زمینه براساس توافق با بانک مرکزی، بخشی از ارز حاصل از صادرات صرف تأمین نیازهای این بخش می‌شود.
پیش‌تر معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به ایرنا درباره بازگشت ارز حاصل از صادرات محصولات معدنی به کشور گفته بود: ارزش صادرات عمده صنایع معدنی کشور بیش از 10 میلیون یورو است و صادرکنندگان طبق بخشنامه بانک مرکزی باید 90 درصد آن به سامانه نیما بازگردانند.
بانک مرکزی بیست و هشتم آبان ماه در بخشنامه‌ای چگونگی بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور را ابلاغ کرد. در این بخشنامه بازگشت ارز حاصل از صادرات صادرکنندگانی به صادرات سالیانه تا یک میلیون یورو، بیش از یک میلیون یورو تا سه میلیون یورو، بیش از سه میلیون یورو تا 10 میلیون یورو و بیش از 10 میلیون یورو تقسیم بندی شده که بر مبنای آن تا یک میلیون یورو از فروش ارز در سامانه نیما معاف است. 
بیش از یک میلیون یورو تا سه میلیون یورو مکلفند 50 درصد ارز صادراتی را به سامانه نیما واگذار کنند. بیش از سه میلیون یورو تا 10 میلیون یورو مکلفند 70 درصد ارز صادراتی و بیش از 10 میلیون یورو مکلفند 90 درصد ارز صادراتی را در سامانه نیما عرضه کنند.
جعفرسرقینی اضافه کرده بود: دولت به صادرکنندگان سه ماه مهلت داده که ارز حاصل از صادرات را به سامانه نیما بازگردانند، اما در شرایط دشوار کنونی بازگرداندن ارز در مدت سه ماه ممکن نیست.

در همین رابطه