رادیو مجازی اتاق ایران - ۳ بهمن 1403

رئیس اتاق همدان در گفت‌وگو با پایگاه خبری اتاق ایران اعلام کرد

کمک ۳ میلیارد ریالی اتاق همدان به منظور تامین اقلام و تجهیزات بیمارستانی استان

علی اصغر زبردست رئیس اتاق همدان بر این باور است که تحقق شعار سال، یعنی «جهش تولید» بیش از هر چیز در گروی فراهم کردن زیرساخت‌های آن از سوی دولت است.

29 فروردین 1399 - 11:52
کد خبر : 32886
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

علی اصغر زبردست رئیس اتاق همدان در گفت‌وگو با «پایگاه خبری اتاق ایران» اقدامات این اتاق را در راستای مقابله با ویروس کرونا تشریح کرد.

زبردست با بیان اینکه اتاق همدان در راستای لزوم بسیج همگانی در مبارزه با شیوع این ویروس با تشکیل ستاد مبارزه با ویروس کرونا ، نخستین قدم را برای نجات جان بیماران کرونایی و تأمین نیازهای شبکه  بهداشت و درمان استان متقبل شد افزود:ستاد مبارزه با شیوع ویروس کرونا در این رابطه جلسات متعددی را با حضور اعضا هیئت رئیسه و هیئت نمایندگان اتاق ،ظاهر پورمجاهد معاون اقتصادی استاندار،مسئولین دانشگاه علوم پزشکی ، سازمان صمت  و سایر نهاد های مربوطه برگزار کرد  و فورا موضوع بررسی راهکارها و بهره برداری از ظرفیت های فعالین بخش خصوصی در جلوگیری از اشاعه ی ویروس  کرونا  در دستور کار قرار گرفت .

به گفته زبردست، دریافت اعلام نیاز اقلام از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان، انجام فراخوان به اعضای اتاق و فعالین اقتصادی در  راستای  همراهی و مساعدت در تامین اقلام مورد نیاز،شناسایی واحدهایی که امکان همکاری و تولید اقلام مورد نیاز استان را در این زمینه داشته و در ادامه  اعلام به دستگاه های ذیربط،پیگیری و مساعدت در زمینه اخذ فوری مجوز از دستگاههای اجرایی استان برای واحدهای متقاضی تولید اقلام مورد نیاز استان،شناسایی و بسیج تشکل های مردمی و اجتماعی برای همکاری در زمینه تولید و توزیع اقلام مورد نیاز استان از مهم‌ترین اقدامات اولیه انجام شده از سوی این اتاق بازرگانی بوده است.

رئیس  اتاق همدان در این رابطه اظهارداشت با تمهیدات صورت گرفته و به همت اعضای هیئت رئیسه و هیئت نمایندگان و فعالین اقتصادی استان  تاکنون از سوی پارلمان بخش خصوصی استان قریب به  3 میلیارد ریال اقلام و تجهیزات بیمارستانی تامین گردیده  و به شبکه بهداشت و درمان استان اهدا شده است که بخشی از آن شامل ماسک، تخت کامل ICU، دستگاه ساکشن آنالوگ، دستگاه پالس اکسی متر و... است.

رئیس اتاق همدان با اشاره به کمک‌های بخش خصوصی کشور در قالب کمپین نفس و اتاق ایران اظهار داشت: با پیگیری‌هایی بعمل آمده بخشی از تجهیزات موردنیاز بیمارستانی از سوی این کمپین برای استان همدان ارسال شد.

زبرست تاکید کرد: فعالیت های حمایتی اتاق بازرگانی همدان تا زمان ریشه کن شدن بیماری بصورت مستمر ادامه خواهد داشت و فعالان اقتصادی می توانند جهت مساعدت‌های خود به ستاد مبارزه با ویروس کرونا مستقر در اتاق همدان مراجعه کنند.

دولت برای تحقق جهش تولید زمینه‌سازی کند

زبردست از الزامات تحقق شعار سال می‌گوید. او بر این باور است که تحقق جهش تولید شامل مقدماتی است که دولت باید ابتدا زمینه‌های آن را فراهم کند.

زبردست اظهار داشت: از اسفندماه سال گذشته تولیدات کارخانه‌ها به فروش نرفته و تعداد زیادی از آنها هم‌اکنون با کمبود نقدینگی مواجه شده‌اند. ضمن اینکه و همچنین بدهکاری به مالیات، تأمین اجتماعی و بانک‌ها فشار مضاعفی بر فعالان اقتصادی وارد می‌کند. در این شرایط که حمایت دولت در بخشنامه‌هاست اما اجرایی نمی‌شود نمی‌توان انتظار داشته باشیم تولید رونق گیرد.

رئیس اتاق همدان به بخشنامه تعیین حداقل مزد کارگران در سال 99 به کارفرمایان و کارگاه‌ها اشاره کرد و گفت: بخشنامه اخیر اگرچه در ظاهر 21 درصد افزایش داشته اما در عمل 40 درصد برای کارفرما تمام می شود. آنهم در شرایطی که عمده تولیدکنندگان از سال گذشته تا به کنون درگیر مشکلات فراوانی هستند.

او  همچنین خواستار همکاری تأمین اجتماعی برای تمدید دفترچه‌های درمانی کارگران و کارکنان کارخانه‌ها شد تا زمانی که امکان واریز حق بیمه برای صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی استان فراهم شود.

در همین رابطه