السَّلامُ عَلیَکِ یا فاطِمَةَ الزَّهرا (سلام الله علیها)

رادیو مجازی اتاق ایران - 28 آبان 1403

سرکنسول ترکیه در مشهد در دیدار با رئیس اتاق بجنورد

تجار ترکیه آماده سرمایه‌گذاری در صنعت نساجی ایران هستند

فاتح توپچو، سرکنسول ترکیه در مشهد می‌گوید: بازرگانان ترکیه برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف به‌ویژه صنعت نساجی و لباس در ایران آماده همکاری هستند.

09 دی 1401
کد خبر : 55100
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

سرکنسول ترکیه در مشهد گفت: تجار ترکیه آمادگی دارند تا در حوزه‌های مختلف به‌ویژه صنعت نساجی و لباس در ایران سرمایه‌گذاری کنند و باید زمینه این همکاری فراهم شود.

فاتح توپچو، در دیدار با رئیس اتاق بجنورد، اظهار کرد: تعاملات تجاری و اقتصادی خوبی بین ایران و ترکیه وجود دارد و تجار و سرمایه‌گذاران ۲ کشور علاقه‌مند به افزایش این روادید هستند.

وی افزود: ایران و ترکیه از نظر فرهنگ اشتراکات زیادی دارند و باید تلاش شود تا بعد اقتصادی نیز پررنگ‌تر از گذشته شود و لازمه آن سرمایه‌گذاری همه جانبه است.

سرکنسول ترکیه در مشهد به ظرفیت‌های اقتصادی خراسان شمالی اشاره کرد و افزود: گیاهان دارویی در این خطه از شمال شرق ایران ظرفیت بسیار مناسبی برای سرمایه‌گذاران ترک محسوب می‌شود و باید شرایط این سرمایه‌گذاری تسهیل شود.

وی بیان کرد: اگرچه تعدادی از سرمایه‌گذاران ترکیه در بخش گل سرخ و زعفران خراسان شمالی فعالیت می‌کنند ولی کافی نیست.

توپچو ادامه داد: اشتراکات فرهنگی بین ۲ کشور شرایط سرمایه‌گذاری را بین تجار فراهم کرده است و باید از این فرصت برای توسعه ۲ کشور استفاده کرد.

وی ادامه داد: صنعت نساجی و پوشاک ترکیه از زمان شکل‌گیری (قرن شانزدهم میلادی) تاکنون تحولات زیادی را تجربه کرده است؛ به‌طوری‌که هم‌اکنون نساجی و پوشاک ترک‌ها نه‌تنها یکی از صنایع مهم برای آنها به شمار می‌رود، بلکه این کشور را به یکی از صادرکنندگان برتر جهانی در این بخش تبدیل کرده است.

رئیس اتاق بجنورد نیز در این دیدار به پتانسیل‌ها و توانمندی‌های استان در بخش‌های مختلف اشاره کرد و گفت: این استان در بخش صنعت، معدن، کشاورزی، گردشگری از ظرفیت‌های بالقوهٔ برخوردار است.

سعید پورآبادی بر مراودات تجاری طرفین تأکید کرد و خواستار همکاری‌های تجاری، اقتصادی بیش‌ازپیش دو منطقه با یکدیگر شد و آمادگی خود بر سرمایه‌گذاری‌های فی‌مابین اعلام کرد.

به گفته وی کل مبادلات تجاری ایران و ترکیه از ابتدای سال جاری میلادی به بیش از پنج میلیارد دلار رسید.

پورآبادی ادامه داد: خراسان شمالی با یک‌میلیون نفر جمعیت دارای ۹ شهرک و ۹ ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی است که با توجه به تأمین زیرساخت‌ها، فرصتی مناسب برای سرمایه‌گذاری فراهم شده است. این استان دارای بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه ملی، ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی و هشت روستای هدف گردشگری است.

موضوعات :
در همین رابطه