رادیو مجازی اتاق ایران 22 اردیهشت 1403

نایب رئیس اتاق ایران:

توسعه روابط اقتصادی ایران و اندونزی نیازمند رفع موانع زیرساختی است

به گفته پدرام سلطانی، نایب رئیس اتاق ایران، موانع بانکی، حمل‌ونقل و نبود پرواز مستقیم، مشکلات کنونی بر سر راه توسعه همکاری‌های دوجانبه اقتصادی میان ایران و اندونزی است

25 آذر 1395
کد خبر : 5951
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: موانع بانکی، حمل‌ونقل و نبود پرواز مستقیم، مشکلات کنونی بر سر راه توسعه همکاری‌های دوجانبه اقتصادی میان ایران و اندونزی است اما بخش خصوصی امیدوار به رفع این موانع توسط دولت ها است.

پدرام سلطانی امروز در «همایش تجارت و سرمایه گذاری اندونزی و ایران» که با حضور محمود واعظی، وزیر ارتباطات، مقام های دولتی و بخش خصوصی اندونزی و فعالان اقتصادی دو کشور در تهران برگزار شد گفت: اندونزی بزرگ‌ترین هیئت تجاری خود طی دو سال گذشته را به ایران آورده که این امر نشان‌دهنده اهمیت این کشور برای توسعه همکاری با ایران است.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد دو کشور ایران و اندونزی مکمل یکدیگر بوده و زمینه همکاری مشترک برای فعالیت وجود دارد افزود: اندونزی اقتصادی نوظهور در دنیا به حساب می‌آید و کشور ایران نیز بر اساس پیش بینی‌ها، اقتصادی نوظهور و با رشد اقتصادی بالا خواهد بود، بنا بر این شرایط فرصت همکاری و هم‌افزایی بیشری ایجاد شده است.

سلطانی با اشاره به اینکه مشکلاتی پیش روی توسعه همکاری دو کشور وجود دارد تصریح کرد: مسائل زیرساختی پیش روی اقتصاد دو کشور را دولت‌ها باید حل کنند اما به عنوان بخش خصوصی قول می‌دهیم که در بستر این روابط بهبود یافته همکاری‌های خود را گسترش دهیم.

سلطانی درباره این موانع گفت: موانع بانکی، حمل‌ونقل، نبود پرواز مستقیم و موانع تعرفه ای بر سر راه توسعه همکاری‌های دوجانبه اقتصادی میان ایران و اندونزی وجود دارد که ما امیدوار به رفع این مشکلات هستیم.

وی اضافه کرد: برخی از این مشکلات در زمان تحریم‌ها میان دو کشور به وجود آمده اما بخش دیگر آنها ریشه قدیمی دارد و در شرایط فعلی باید این مشکلات حل شد.

هیات اندونزیایی دیروز با حضور در اتاق ایران، ضمن حضور در همایش تجاری ایران-اندونزی با فعالان بخش خصوصی ایران، در مذاکرات رو در رو با تجار ایرانی شرکت کردند. امروز نیز 9 تفاهمنامه در زمینه‌های مختلف اقتصادی مانند انرژی، نفت گاز، پتروشیمی، نیروگاهی و مواد غذایی میان تجار دو کشور به امضا رسید.

 

در همین رابطه