رادیو مجازی اتاق ایران - 8 دی 1403

رئیس اتاق ایران مطرح کرد

برندهای ایرانی در مسیر پیشرفت به حمایت‌های هدفمند نیاز دارند

رئیس اتاق ایران در آیین امضای قرارداد همکاری پروژه کرمان‌مال و برندها گفت: با وجود تحریم‌ها، برندهای ایرانی توانستند در همه زمینه‌ها، تولید باکیفیت داشته باشند و دولت باید حمایت هدفمند را از آنها داشته باشد.

07 آذر 1403 - 12:25
کد خبر : 71877
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق بازرگانی، صنیاع، معادن و کشاورزی ایران ضمن تقدیر از برندهای ایرانی که با وجود محدودیت‌های ناشی از تحریم توانستند در مسیر پیشرفت قرار بگیرند، گفت: امروز بهترین کالاها باکیفیت بالا به ویژه در حوزه خدمات عمومی و تأمین قطعات تولید می‌شوند و علاوه بر تأمین نیاز داخل به کشورهای بزرگ دنیا، صادر می‌شوند.

صمد حسن‌زاده با حضور در آیین امضای قرارداد همکاری پروژه کرمان‌مال و برندها، خاطرنشان کرد: چندی پیش از نمایشگاه پوشاک که در تهران برگزار شده بود، بازدیدی داشتم، نکته‌ای که در این نمایشگاه توجه من را جلب کرد، مشارکت برندهای ایرانی بود که بسیار فعالانه مشارکت کرده بودند.

او ادامه داد: این حرکت‌ها در مسیر برندسازی در روند تولید کشور اتفاق افتاده و باید رویکرد امروز دولت و مجلس حمایت بیشتر از آنها باشد.

رئیس اتاق ایران با نگاهی به ظرفیت‌های استانی کشور گفت: پروژه‌ای که امروز قراردادهای آن به امضا رسید قرار است در استان کرمان اجرایی شود، این استان پتانسیل‌های بالایی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. پروژه کرمان‌مال با جذب سرمایه خارجی می‌تواند حرکتی در راستای توسعه استان باشد و از این منظر بسیار ارزشمند است.

سرمایه‌گذاری اقدامی است که باید مورد احترام قرار گیرد

در ادامه شهباز حسن‌پور، نماینده مردم کرمان در مجلس، کارآفرینی و سرمایه‌گذاری را اقدامی با ارزش توصیف کرد که باید مورد احترام قرار گیرد.

او ادامه داد: امروز استان کرمان با ظرفیت بالای نیروی انسانی در حال جهش بزرگی است تا آنجا که سال گذشته بالغ‌بر 35 همت در این استان مالیات پرداخت شد و از این منظر بعد از تهران رتبه دوم را به خود اختصاص داد. این موضوع بیانگر پویایی اقتصاد این استان است.

این نماینده مجلس همچنین از برنامه‌ریزی استان برای ریشه‌کن کردن معضل بیکاری صحبت کرد و افزود: خوشبختانه در راستای تحقق این هدف مهم، توفیقات خوبی داشتیم.

پیشتازی کرمان در جذب سرمایه‌گذاری در سال 1402

در بخش دیگری از این نشست امیر حسن‌زاده، معاون اقتصادی استاندار کرمان با بیان این مطلب که در 1402 استان کرمان رتبه اول سرمایه‌گذاری خارجی را به خود اختصاص داده است، گفت: این استان توانسته در سال 1403 و تا به امروز، 15 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی جذب کند.

او ادامه داد: ظرفیت‌های استان کرمان در بحث گردشگری مثال‌زدنی است و برای همین باید زیرساخت‌های اولیه آن را به کمک جذب سرمایه، مهیا کنیم.

در بخش پایانی این نشست، قراردادهای سرمایه‌گذار پروژه کرمان‌مال با تعدادی از برندهای ایرانی برای مشارکت، امضا شد. تعداد برندهای مشارکت‌کننده در این طرح بالغ‌بر 15 برند است. پروژه ساخت مرکز خرید کرمان‌مال با رویکرد بین‌المللی و در راستای ارتقای سطح استانداردها در ساخت مراکز خرید کشور اجرایی می‌شود. فاز ابتدایی این پروژه به زودی افتتاح خواهد شد و طبق اطلاعات موجود تلاش شده تا ساختمان و نمای این سازه در عین به‌روز بودن، بر اساس بافت تاریخی استان و نمادهای آن باشد.

در این راستا محمدعلی سلطان، سرمایه‌گذار عمانی پروژه کرمان‌مال درباره دلایل انتخاب کرمان برای سرمایه‌گذاری به مقایسه تعداد مراکز خرید فعال در مسقط و کرمان پرداخت. به اعتقاد او کرمان ظرفیت‌های بالایی دارد و از نظر گردشگری می‌تواند بسیار درآمدزا باشد؛ اما حتی یک مرکز خرید با استانداردهای به‌روز هم در این استان وجود ندارد که با نهایی شدن این پروژه، یک مرکز خرید با استانداردهای بین‌المللی را در شهر کرمان خواهیم داشت. امروز مسقط با 800 هزار نفر جمعیت، 32 مرکز خرید دارد و در مقابل شهر کرمان با یک میلیون نفر جمعیت هیچ مرکز خریدی ندارد.

در همین رابطه