رادیو مجازی اتاق ایران - ۳ بهمن 1403

در دیدار هیات نمایندگان اتاق تبریز با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تبریز مطرح شد

اصلاح قواعد مالیاتی، دست بخش خصوصی را برای حمایت از حوزه سلامت باز می‌گذارد

در نشست هیات نمایندگان اتاق تبریز با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اعلام شد: اگر هزینه‌های مسئولیت اجتماعی مورد قبول سازمان امور مالیاتی قرار بگیرد، بخش خصوصی می‌تواند بیشتر به بخش سلامت کمک کند.

02 دی 1403 - 10:17
کد خبر : 72447
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز با تأکید بر اهمیت حوزه سلامت، از زحمات تمامی فعالان حوزه سلامت و پزشکی در جامعه قدردانی کرد.

یونس ژائله در نشست هیات نمایندگان اتاق تبریز با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، از آمادگی اتاق تبریز برای حمایت و همراهی مجموعه‌های بیمارستانی استان آذربایجان شرقی در راستای بهبود و افزایش خدمات‌رسانی به بیماران خبر داد.

در ادامه، احمدرضا جودتی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به ارتباط تنگاتنگ صنعت و سلامت گفت: بخش سلامت استان دارای نیازهای ثابت ازجمله در بحث تغذیه کادر، دانشجویان و بیماران است و در این زمینه بنگاه‌های اقتصادی می‌توانند، ورود کرده و در تأمین این نیازها همکاری کنند.

وی از توجه ویژه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بحث پیشگیری خبر داد و افزود: در حال حاضر بخش عمده‌ای از فعالیت‌های ما در بخش بیماریابی، واکسیناسیون، تغذیه، بهداشت مادر و کودک و غربالگری است.

مسعود بنابیان، نایب‌رئیس اتاق تبریز از اهتمام این اتاق و بسیاری از فعالان اقتصادی از بحث خیریه و سلامت خبر داد و افزود: هزینه‌های مربوط به بحث مسئولیت‌های اجتماعی باید مورد قبول امور مالیاتی واقع شده و از پرداخت مالیات معاف شود، در این صورت بخش خصوصی با فراغ خاطر بیشتری می‌تواند به حوزه تزریق منابع مالی به‌سلامت ورود کند.

جمشید برزگر، نایب‌رئیس اتاق تبریز نیز بهره‌گیری از تکنولوژی روز در حوزه پزشکی را یک ضرورت دانست و افزود: متأسفانه به خاطر تحریم‌ها امکان ورود بسیاری از دستگاه‌های جدید به کشور وجود ندارد.

قاسم قویدل، عضو هیات رئیسه اتاق تبریز بر لزوم تمرکز بر بحث پیشگیری به‌جای درمان تأکید کرد و گفت: در حال حاضر بیشتر کشورهای دنیا دیگر اقدام به ساخت بیمارستان جدید نمی‌کنند، بلکه سعی دارند تعداد بیماران را از طریق پیشگیری کاهش دهند، ما نیز امیدواریم بخش سلامت کشور در این مسیر گام بردارد.

رضا جعفری، عضو هیات رئیسه اتاق تبریز با بیان اینکه بسیاری از صنایع استان از شهر دور هستند و به امکانات درمانی در صورت وقوع حادثه دسترسی ندارند، گفت: بخش خصوصی آماده تأمین تمام زیرساخت‌ها برای احداث اورژانس در نزدیکی شهرک‌های صنعتی است و تنها تجهیز آن بر عهده دانشگاه علوم پزشکی خواهد بود.

مهدی امینی، عضو هیات نمایندگان اتاق تبریز گفت: قانون مشاغل سخت و زیان‌آور باید اصلاح شود، چراکه با تداوم این روند، طی سال‌های بعدی با کمبود نیروی کار در بخش صنعت با شدت بیشتری مواجه خواهیم شد.

یونس اکبرپور پایدار، عضو هیات نمایندگان اتاق تبریز نیز تغییر نگرش در مسئله مشاغل سخت و زیان‌آور را خواستار شد.

موضوعات :
در همین رابطه