رادیو مجازی اتاق ایران - 19 دی 1403

معاون رئیس‌جمهور در نشست با اعضای هیات نمایندگان اتاق بجنورد

رئیس‌جمهوری ایجاد گذرگاه در «پرسه‌سو» را پیگیری می‌کند | نقش پررنگ بخش خصوصی در اشتغال‌زایی و محرومیت‌زدایی

معاون رئیس‌جمهوری با اشاره به مطالبه مردم استان خراسان شمالی برای ایجاد گذرگاه مرزی، گفت: رئیس‌جمهوری دغدغه اصلی مردم استان را شنیده و پیگیر ایجاد گذرگاه پرسه‌سو از طریق مذاکره سران دو کشور است.

18 دی 1403 - 11:50
کد خبر : 72816
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

معاون رئیس‌جمهوری در امور روستایی و توسعه مناطق محروم نقش بخش خصوصی در اشتغال‌زایی را پررنگ توصیف کرد و گفت: بدون کمک کارآفرینان و تولیدکنندگان توسعه و محرومیت‌زدایی امکان ندارد.

عبدالکریم حسین زاده در نشست با اعضای هیات نمایندگان اتاق بجنورد، با اشاره به اینکه فعالان بخش خصوصی می‌توانند چهره اقتصادی یک منطقه را تغییر و به بهبود کیفیت زندگی شهروندان کمک کنند افزود: معتقدیم توانایی اعضای اتاق‌های بازرگانی را باید در محرومیت‌زدایی به کار بگیریم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور روستایی و توسعه مناطق محروم، به موضوع کولبری آن را دونشان شهروند ایرانی دانست و تصریح کرد: باید دیدگاهمان را به ظرفیت‌های مرزی تغییر دهیم.

وی با تأکید بر مطالبه به‌حق مردم خراسان شمالی در ایجاد گذرگاه مرزی، اظهار کرد: فعال‌سازی زمینه‌های اقتصادی در مرزها باشد، می‌توانیم از مزایای مرز بهره‌مند شویم. بنابراین باید به سمت توسعه دیپلماسی اقتصادی فعال با همسایگان پیش برویم تا محرومیت از مناطق مرزی رخت ببندد

حسین زاده قول پیگیری مشکل گذرگاه مرزی پرسه سو در خراسان شمالی را داد و از اعضای هیات نمایندگان اتاق بجنورد خواست تا تیمی مطالعاتی برای پژوهش علمی و دقیق در مورد بهترین نقطه مرزی در استان تشکیل دهند.

وی افزود: ایجاد گذرگاه در پرسه‌سو تنها از طریق مذاکره سران دو کشور ممکن است. رئیس‌جمهور این دغدغه اصلی مردم استان را شنیده و در حال پیگیری آن است؛ اما برای رسیدن به نتیجه، باید مطالعات اقتصادی انجام شود و مزیت نسبی آن شناسایی گردد.

معاون رئیس‌جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات مطرح‌شده از سوی فعالان اقتصادی پاسخ داد و گفت: رسالت دولت پزشکیان آشتی با ملت است و فلسفه شعار وفاق ملی نیز به همین است. دولت وظیفه خود می‌داند که بازنگری جدی به کمبودها و کم‌توجهی‌های صورت‌گرفته به اقشار مختلف کند.

وی تأکید کرد که باید صدای بخش خصوصی و مشکلات فعالان اقتصادی شنیده شود و افزود: وفاق ملی تنها از طریق توجه به همه شهروندان ایرانی، فارغ از هرگونه قومیت و مذهب، امکان‌پذیر است.

حسین‌زاده جلب مشارکت عمومی را تنها راه تحقق وعده‌های دولت دانست و خاطرنشان کرد: صداقت باعث اعتمادسازی می‌شود و حکمرانی خوب باید با اعتماد دولت و ملت و امیدآفرینی در جامعه دنبال شود.

وی با تأکید بر اینکه دولت وفاق ملی، رسالت خود را تسهیلگری می‌داند نه مداخله‌گری، گفت: دولت چهاردهم نمی‌خواهد اقتصاد را با مداخله‌گری دچار بحران کند و به همین دلیل رسالت خود را نظارت و همکاری با بازیگران عرصه اقتصادی و بخش خصوصی تعریف کرده است.

معاون رئیس‌جمهوری یکی از وظایف خود را مبارزه با سه پدیده شوم فساد، فقر و محرومیت در کشور دانست و افزود: معاونت امور روستایی و توسعه مناطق محروم ریاست جمهوری به‌منظور شنیدن صدای بی‌صدایان در دولت دکتر پزشکیان تشکیل شده است و بر همین اساس تلاش خواهیم کرد تا برای توسعه و رشد مناطق کم‌تر برخوردار، تلاش مضاعفی انجام دهیم.

حسین‌زاده همچنین بر پیگیری احیای صنعت فرش خراسان شمالی تأکید کرد و گفت: صنعت فرش دستباف نباید تنها از منظر اقتصادی دیده شود؛ این صنعت گره خورده به هویت ایرانی است. دشمن با تحریم فرش دستباف ایران، یکی از مهم‌ترین حوزه‌های فرهنگی ما را هدف قرار داده است و ما باید در مقابل آن تاکتیک‌های مناسبی داشته باشیم تا از هویت و فرهنگ کشورمان دفاع کنیم.

وی پیگیری بیمه قالیبافان در مناطق روستایی را از دیگر وظایف خود دانست و گفت: قول می‌دهم بیمه این قشر زحمتکش و هنرمند را با جدیت دنبال کنم.

حسین‌زاده با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی استان در حوزه‌های مختلف صنعتی و کشاورزی، از اعضای اتاق بجنورد خواست تا برنامه‌ها و راهکارهای رشد اقتصادی خراسان شمالی را طی دو هفته آینده به معاونت امور روستایی و توسعه مناطق محروم ریاست جمهوری ارسال کنند.

وی در پایان تصریح کرد: ما در کنار اتاق بازرگانی خواهیم بود تا زمینه‌های مورد نظر بخش خصوصی استان را برای پیشرفت اقتصادی خراسان شمالی فعال و پویا کنیم.

در همین رابطه