رادیو مجازی اتاق ایران: 27 بهمن 1403

صمد حسن‌زاده در نشست با رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

فعال اقتصاد واقعی آلوده قاچاق نمی‌شود| اتاق ایران آماده انعقاد تفاهم‌نامه با ستاد مبارزه با قاچاق است

رئیس اتاق ایران با تأکید بر این نکته که فعالان اقتصادی واقعی نسبت به آبرو و اعتبار خود بسیار حساس هستند، گفت: یک فعال اقتصادی واقعی هیچ‌گاه خود را آلوده به قاچاق نمی‌کند چون اعتبار و آبرو برای او جایگاه مهمی دارد.

سارا ترابی

خبرنگار
04 اسفند 1403 - 15:02
کد خبر : 73796
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک
رئیس اتاق ایران با تأکید بر این نکته که فعالان اقتصادی واقعی نسبت به آبرو و اعتبار خود بسیار حساس هستند، گفت: یک فعال اقتصادی واقعی هیچ‌گاه خود را آلوده به قاچاق نمی‌کند چون اعتبار و آبرو برای او جایگاه مهمی دارد.

صمد حسن زاده

رئیس اتاق ایران در جمع روسای کمیسیون‌های تخصصی، رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و معاونان او، گفت: پدیده قاچاق یک معضل جدی است که شاخص‌های اقتصادی را به هم می‌ریزد. بنابراین پرداختن به آن اهمیت بالایی دارد؛ اما باید توجه داشت هیچ‌گاه یک فعال اقتصادی واقعی خود را درگیر این پدیده نمی‌کند.

صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق ایران در ادامه ارکان اتاق ایران را تشریح و از جایگاه کمیسیون‌ها در چارچوب اتاق ایران صحبت کرد و افزود: واقعیت‌هایی در عرصه اقتصاد ایران وجود دارد که در کمیسیون‌ها مطرح و بررسی شده و در نهایت از دل آنها راهکاری برای مقابله با نارسایی‌ها شکل‌ می‌گیرد.

او با بیان اینکه فعال اقتصادی واقعی روحیه رفتن به سمت پدیده قاچاق را ندارد چون آبرو و اعتبار برای این افراد بسیار مهم است، افزود: در راستای همکاری با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مقابله با این پدیده مخل اقتصاد، کلیه ظرفیت‌های اتاق ایران در اختیار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار دارد تا با انعقاد یک تفاهم‌نامه در کنار هم، مشکلات را حل کنیم.

رئیس اتاق ایران شرایط قانونی را به گونه‌ای ارزیابی کرد که گاهی فعال اقتصادی را به سمت اقدامات غیرقانونی سوق می‌دهد. او ادامه داد: این مسائل باید در اسرع‌وقت حل شود.

حسن‌زاده پیشنهاد داد: استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های نو را باید در برنامه کاری قرار دهیم تا بخش خصوصی بتواند با سهولت، تجارت کرده و ارز خود را به چرخه اقتصاد برگرداند.

رئیس اتاق ایران همچنین افزایش صدور کارت بازرگانی را بیان‌گر تمایل به استفاده از کارت‌های یک‌بار مصرف دانست و گفت این افزایش یک هشدار جدی بوده و باید مورد توجه و رسیدگی متولیان امر قرار گیرد.

در همین رابطه