رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، گفت: کتاب سرگذشت جناب آقای مهندس احمد پورفلاح، نهتنها روایتی از زندگی یک کارآفرین موفق، بلکه آیینهای تمامنما از سالها تلاش، تجربه و ایستادگی در مسیر توسعه صنعتی کشوراست.
صمد حسنزاده در مراسم رونمایی از کتاب «شوالیه و صبح روز هفتم مارس» که مروری بر زندگی احمد پورفلاح، رئیس اتاق مشترک ایران و ایتالیا و از فعالان پیشکسوت بخش خصوصی است، ادامه داد: این مراسم در واقع بزرگداشت اندیشهای است که در تار و پود آن، عشق به ایران، تلاش بیوقفه برای آبادانی و باور به مسئولیت اجتماعی موج میزند. احمد پورفلاح، نامی آشنا و پرافتخار در عرصه صنعت، تجارت و فعالیتهای بخش خصوصی ایران است. او مدیری است که بدون هیچ مرزی، در هر کجا که میتواند، نقشآفرینی میکند.
او با اشاره به سوابق احمد پورفلاح در تولید و کارآفرینی و حضور فعال او در هیات نمایندگان اتاقهای ایران و تهران، به فعالیتهای او در حوزه مسئولیت اجتماعی پرداخت و بیان کرد: حضور مؤثر و متعهدانه در هیأت امنای موسسه خیریه محک نشانهای روشن از باور عمیق مهندس پورفلاح به مسئولیت اجتماعی و مشارکت در تسکین رنج دیگران است.
رئیس اتاق ایران به نقشآفرینی پورفلاح در رأس اتاق مشترک ایران و ایتالیا اشاره کرد و گفت: پیوندهایی که پورفلاح در همه این سالها ساخته است، فراتر از قرارداد و تجارت و مبتنی بر اعتماد، احترام متقابل و نگاه راهبردی به آینده است.
او افزود: کتابی که امروز از آن رونمایی میشود، فقط خاطرات یک مدیر نیست؛ بلکه تجربهنامهای است از زیستن با صنعت، رهبری با اخلاق، و زیربنایی فکر کردن برای نسل جوانی که میخواهد مسیر تولید و کارآفرینی را ادامه دهد. کتاب سرگذشت مهندس پورفلاح، تنها روایت زندگی یک صنعتگر یا مدیر موفق نیست؛ بلکه تجلی راهی است که انسانهای بزرگ، با همه فرازها و فرودهایش، با پایمردی و ایمان طی میکنند تا از دل یک زندگی، میراثی برای جامعه باقی بگذارند.
حسنزاده، تأکید کرد: این کتاب باید خوانده شود، نه فقط برای شناخت مهندس پورفلاح، بلکه برای آموختن اینکه چگونه میتوان در شرایط دشوار، همچنان امید را زنده نگه داشت و با انگیزه و صداقت، مسیر توسعه را پیمود.
او در پایان با قدردانی از زحمات و خدمات پورفلاح به بخش خصوصی گفت: بیشک، نام ایشان در تاریخ معاصر صنعت و تجارت ایران، به عنوان الگویی از پایداری، خلاقیت و وطندوستی ثبت خواهد شد.
ادامه این نشست به بیان خاطرات دوستان و همکاران احمد پورفلاح گذشت. از جمله محمدرضا بهرامن، نایبرئیس اتاق ایران، گفت: احمد پورفلاح به همه عشق میورزد و به همین دلیل سرمایه اجتماعی غنی دارد و در میان اقشار مختلف محبوب است. او برای همراهی و کمک کردن به دیگران در خط مقدم ایستاده است.
عباس آخوندی، وزیر اسبق راه و شهرسازی هم با مرور خاطرات خود با احمد پورفلاح، بیان کرد: احمد پورفلاح در جریان تأسیس موسسه اخلاق و اندیشه ایرانیان یکی از چهرههای مؤثر بود. ما معتقد بودیم کشور بدون اخلاق عمومی و اتکا به یک اصول اخلاقی امکان توسعه و رشد ندارد.
او تأکید کرد: رفتار حرفهای پورفلاح نمونه انسان مسئول در برابر جامعه خودش است.
در پایان نیز، احمد پورفلاح، رئیس اتاق مشترک ایران و ایتالیا با تأکید بر اینکه در زندگی خود هرگز به دنبال مالاندوزی نبودم، گفت: باارزشترین دارایی من علاوه بر خانواده خوب، داشتن دوستانی است که به وجود آنها افتخار میکنم.
او با بیان اینکه در ابتدا علاقهمند به نوشته شدن زندگینامهای درباره خودم نبودم، ادامه داد: همچنان معتقدم افراد بسیار شایستهای در بخش خصوصی و در میان فعالان اقتصادی وجود دارد که آنها برای چنین کاری مقدم بودند.
پورفلاح با اشاره به اهمیت شکلگیری حلقههای فکری با هدف انتقال تجربه و با بیان اقدامات خود در ایجاد چنین حلقههایی در اتاق ایران، افزود: امیدوارم دوباره کمیتههای مشورتی را در اتاق ایران احیا کنیم.