رادیو مجازی اتاق ایران ۲ دی 1403

نایب‌رئیس اتاق ایران عنوان کرد

آتش‌فشان بیکاری تنها با سرمایه‌گذاری خاموش می‌شود

حسین سلاح‌ورزی نایب‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، معتقد است که هنوز اجماع و همراهی کافی در زمینه سرمایه‌گذاری در کشور شکل نگرفته است.

17 مرداد 1396 - 13:08
کد خبر : 9652
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

مراسم بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن و روز ملی حمایت از صنایع کوچک در لرستان برگزار شد.

رئیس اتاق لرستان دراین مراسم گفت: متأسفانه به‌رغم مهیا شدن شرایط برای سرمایه‌گذاری و تأکیدات مقام معظم رهبری برای سرمایه‌گذاری 200 میلیارد دلاری در صنعت نفت و گاز کشور، هنوز اجماع و همراهی کافی برای رخ دادن امر سرمایه‌گذاری در کشور شکل نگرفته است.

حسین سلاح‌ورزی با اشاره به هجمه‌ها به قرارداد اخیر وزارت نفت با سرمایه‌گذاران نفتی، افزود: تنها راه خاموش کردن آتشفشان بیکاری، سرمایه‌گذاری است.

وی گریزی به تاریخ اقتصاد ایران زد و تصریح کرد: جای پرسش است که چرا از سال 1320 تاکنون نظام اقتصادی کشور فاقد سازوکار مشخصی است که بر اساس آن بتوانیم مسائل اقتصادی ایران را برطرف کنیم.

نایب‌رئیس اتاق ایران راه‌حل را رفتن از سطح به عمق مسائل عنوان کرد و گفت: چرا هنوز نتوانسته‌ایم شکاف توسعه‌یافتگی میان استان‌های برخوردار و کمتر برخوردار کشور را برطرف کنیم؟

سلاح‌ورزی افزود: به‌عنوان بخش‌خصوصی قدردان دولت یازدهم هستیم که وضعیت اقتصادی کشور را تا حدود زیادی قابل پیش‌بینی کرد و تورم افسارگسیخته را مهار کرده و کاهش داده است.

وی با تأکید بر محاسن به ثمر رسیدن برجام و فراهم شدن امکان تعاملات بین‌المللی افزود: بااین‌حال هنوز جای سؤال است که چرا در شرایطی که در کشور رکود حاکم است، سیاست‌های مالیاتی، همان سیاست‌هایی است که برای شرایط عادی اقتصاد در نظر گرفته‌شده‌اند؟

سلاح‌ورزی تصریح کرد: واقعیت این است که ما نمی‌فهمیم چرا به‌جای تعدیل مالیات در برهه‌ سخت کنونی، هرسال تولیدکنندگان باید شاهد افزایش مالیات و فشار سنگین آن باشند و هرسال افزایش درآمدهای ناشی از مالیات باید به دوش تولیدکنندگانی باشد که به‌صورت شفاف در حال فعالیت هستند.

نایب‌رئیس اتاق ایران با طرح این پرسش که چرا صاحبان بنگاه‌های تولیدی باید کمترین سهم را از اداره‌ی صندوق تأمین اجتماعی داشته باشند؟ بیان داشت: انتظار داریم دولت دوازدهم در ادامه‌ سیاست‌های تسهیل‌گرانه در جهت رفع مشکلات حوزه‌ اقتصاد، به‌صورت جدی‌تر به موضوعاتی بپردازد که منجر به بالا رفتن هزینه‌های تولید می‌شود و نسخه‌ای اساسی برای اصلی‌ترین معضل تولید کشور بپیچد.

در همین رابطه