بعثت حضرت محمّد مصطفی صلی الله علیه و آله مبارک باد

رادیو مجازی اتاق ایران - 8 بهمن 1403

سخنرانی پیام باقری در افتتاحیه روز فناوری ایران

اتاق ایران، پل ارتباطی شرکت‌های فناور و کسب‌وکارها

نایب‌رئیس اتاق ایران با تشریح جایگاه فناوری در عصر حاضر، گفت: نقش‌آفرینی اتاق ایران برای برقراری ارتباط میان شرکت‌های فناور و کسب‌وکارها موجب تسهیل دسترسی به فناوری و تسریع در پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور می‌شود.

پیام باقری

نایب‌رئیس اتاق ایران
08 آبان 1403 - 20:37
کد خبر : 71393
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

پیام باقری، نایب‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در سخنرانی افتتاحیه رویداد روز فناوری ایران در جیتکس ۲۰۲۴ با تأکید بر لزوم توجه به فناوری، گفت: اتاق بازرگانی ایران با برقراری ارتباط میان شرکت‌های فناور و کسب‌وکارها می‌تواند به‌عنوان پل ارتباطی فعال عمل کرده و دسترسی به فناوری‌های نوین را تسهیل کنند.

باقری با ابراز امیدواری برای توفیق شرکت‌کنندگان در این رویداد و تقدیر از فدراسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران به واسطه برگزاری این رویداد، افزود: رویداد روز فناوری ایران، نه تنها باید به عنوان یک فرصت برای تبدیل و تبادل ایده‌ها و تجربیات مطرح شود، بلکه باید به نقطه عطفی در مسیر همکاری‌ها پایدار و نوآورانه تبدیل گردد.

متن سخنرانی پیام باقری در افتتاحیه رویداد روز فناوری ایران در جیتکس ۲۰۲۴

فناوری در دنیای امروز به‌عنوان یکی از عوامل کلیدی موفقیت کسب‌وکارها شناخته می‌شود و اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ایران تلاش کرده است نقش سازنده‌ای در تسهیل این ارتباط ایفا کند و به‌عنوان یک نهاد حمایتی و تسهیلگر، بستری مناسب برای تعامل میان شرکت‌های فناور و کسب‌وکارها فراهم آورد.

شرکت‌های فناور با ارائه نوآوری‌ها و راه‌حل‌های فناورانه، به کسب‌وکارها کمک می‌کنند تا در فرآیندهای خود به بهره‌وری بیشتری دست یابند و هزینه‌ها را کاهش دهند. اتاق ایران می‌تواند از طریق برگزاری رویدادها، نمایشگاه‌ها و دوره‌های آموزشی، این شرکت‌ها را به کسب‌وکارها معرفی کند و به تبادل تجربیات و دانش کمک کند.

تجربه رویداد «روز فناوری ایران» که ۲۵ مهرماه در نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۴ در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار شد که استقبال گسترده فعالان فناوری ایرانی و خارجی را به دنبال داشت، شاهدی است بر این مدعا که کسب‌وکارها به دنبال تأمین نیاز فناوری و ارتقای خود هستند. اتاق ایران با درک این نیاز به دنبال ایجاد پل ارتباطی میان شرکت‌های فناور و کسب‌وکارهاست.

علاوه بر این، اتاق بازرگانی می‌تواند نقش کلیدی در تسهیل دسترسی کسب‌وکارها به فناوری‌های نوین و بازارهای جدید ایفا کند. با همکاری نزدیک میان این دو گروه، می‌توان روند نوآوری و رشد اقتصادی را تسریع بخشید و به بهبود تجربه مشتریان و افزایش رقابت‌پذیری کسب‌وکارها کمک کرد.

فناوری در دنیای امروز به‌عنوان یکی از عوامل کلیدی موفقیت کسب‌وکارها شناخته می‌شود و اهمیت آن برای کسب‌وکارها در افزایش بهره‌وری، دسترسی به بازارهای جدید، بهبود تجربه مشتری و ایجاد نوآوری مشهود است. استفاده از نرم‌افزارها و ابزارهای فناوری می‌تواند فرآیندهای کاری را تسهیل کرده و زمان و منابع را بهینه کند. همچنین، کسب‌وکارها می‌توانند به‌راحتی به بازارهای جهانی دسترسی پیدا کرده و محصولات و خدمات خود را به مشتریان جدید معرفی کنند.

فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و تجزیه‌وتحلیل داده‌ها به کسب‌وکارها این امکان را می‌دهد تا نیازها و خواسته‌های مشتریان را بهتر درک کنند و تجربه مشتری را بهبود بخشند. اتوماسیون و دیجیتالی کردن فرآیندها می‌تواند به کاهش هزینه‌های عملیاتی منجر شود و کسب‌وکارها را قادر به ارائه قیمت‌های رقابتی‌تر کند. علاوه بر این، با جمع‌آوری و تجزیه‌وتحلیل داده‌ها، کسب‌وکارها می‌توانند تصمیمات بهتری بگیرند و روندهای بازار را پیش‌بینی کنند.

درمجموع، فناوری نه‌تنها به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا عملکرد بهتری داشته باشند، بلکه به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا در دنیای پررقابت امروز بقای خود را تضمین کنند و اتاق ایران به‌عنوان یک پل ارتباطی، می‌تواند زمینه‌ساز همکاری‌های مؤثر میان شرکت‌های فناور و کسب‌وکارها باشد و نقش مهمی در پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور ایفا کند.

نوآوری، اساس پیشرفت در هر جامعه‌ای است. ما در جهانی زندگی می‌کنیم که تغییرات فناوری با سرعتی بی‌سابقه در حال وقوع است و این تغییرات به‌ویژه در دوران پس همه‌گیری کرونا به اوج خود رسیده است. حالا هوش مصنوعی به‌عنوان موتور محرک نوآوری در دنیای امروز تأثیر عمیقی بر تمامی جوانب زندگی و فعالیت‌های اقتصادی دارد. این فناوری نه‌تنها کارایی و بهره‌وری را افزایش می‌دهد، بلکه به تحلیل داده‌های کلان، پیش‌بینی روندها و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید کمک می‌کند.

تمام شواهدی که اهمیت فناوری را تأیید می‌کند، بر ضرورت نقش‌آفرینی اتاق ایران در کمک به کسب‌وکارهای برای توسعه بازارها و فعالیت‌های اقتصادی نیز دلالت دارد و اتاق در این مسیر می‌تواند با تسهیلات، شبکه‌سازی و راهنمایی‌های کارشناسی به شرکت‌ها و فعالان اقتصادی، کمک کند تا حضور مؤثری در رویدادهای بین‌المللی داشته باشند و زمینه‌های مناسبی برای معرفی نوآوری‌ها، تسهیل مذاکرات تجاری و ارائه مشاوره‌های حقوقی و تجاری فراهم کنند.

پذیرش و نوآوری در این راستا می‌تواند به بهبود وضعیت اقتصادی کشور و افزایش رقابت‌پذیر آن در سطح جهانی کمک شایانی کند و اتاق ایران به‌عنوان نهاد هماهنگ‌کننده می‌تواند در چند زمینه کلیدی تأثیرگذار باشد.  برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی در مورد هوش مصنوعی به جهت اینکه فعالان اقتصادی با ابزارها و فناوری‌های جدید آشنا شوند. 

اتاق با برقراری ارتباط میان شرکت‌های فناور و کسب‌وکارهای اتاق می‌تواند به‌عنوان پل ارتباطی فعال عمل کرده و دسترسی به فناوری‌های نوین را تسهیل کنند.  همچنین با ایجاد فضاهای همکاری و شتاب‌دهنده‌ها به استارتاپ‌ها کمک می‌کند تا ایده‌های خود را به محصول تجاری تبدیل کنند و درعین‌حال با استفاده از هوش مصنوعی به تحلیل داده‌های بازار پرداخته و روندهای اقتصادی را پیش‌بینی کند که این اطلاعات به تصمیم‌گیری‌ها کمک شایانی می‌کند.

امروز دنیا به سمت فناوری اطلاعات و ارتباطات پیش می‌رود و اتاق ایران نه‌تنها به دنبال همگرایی بین صنعت و فناوری است، بلکه می‌کوشد با استفاده از هوش مصنوعی به بهینه‌سازی فرآیندها و تسهیل تبادلات اقتصادی بپردازد. 

اتاق ایران با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین می‌تواند نیازهای اعضای خود را شناسایی کند و خدمات متناسب با نیازهای آنها را ارائه دهد.  این رویکرد موجب افزایش شفافیت، بهبود کارایی و نهایتاً رشد اقتصادی برای کشور می‌شود.

در همین رابطه