میلاد فرخنده حضرت معصومه (س) مبارک باد

رادیو مجازی اتاق ایران 22 اردیهشت 1403
روزنامه ایران

کارشناسان سه حوزه دانشگاه، بخش خصوصی و قوه مقننه از پیامدهای فساد گفتند

علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد

فساد هم در حوزه علل و هم در حوزه پیامدها یک پدیده چند بعدی است که مسائل اقتصادی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی را در پی دارد. تقریباً می‌تواند موتور و ریشه‌های اقتصادی را از کار بیندازد.

اقتصاد کلان

معاون امور اقتصادی وزیر اقتصاد تشریح کرد

جزئیات برنامه 2 ساله دولت برای مقابله با رکود کرونایی

معاون وزیر اقتصاد اقدامات و برنامه‌های دولت را به منظور جبران خسارت‌های اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا اعلام کرد.

اقتصاد کلان

گزارشی از مشکلات و چالش‌های استارت‌آپ‌ها

کرونا برخی استارت‌آپ‌ها را به تعطیلی کشاند

استارت‌آپ‌ها به‌علت نوآوری سریع، به مهارت افرادشان وابسته هستند، فاصله‌گیری اجتماعی و عدم تشکیل تیم‌های کاری موجب شده که علاوه بربحران درآمدزایی، در انجام فرآیندهای تولیدی خود نیز دچار مشکل شوند.

کسب‌وکارهای جدید

ضرورت‌های حذف 4 صفر

شاید ظرفیت اداری و اجرایی موجود کشور توان مواجهه با مشکلاتی جدید و خودساخته را نداشته باشد. بنابراین شاید بهتر باشد که با‌وجود مزیت‌های انجام طرح حذف صفر، اجرای آن تا زمان فروکش کردن تبعات شیوع کرونا و رهایی از تحریم‌های شدید، به تعویق بیفتد.

بانک

کارشناسان مطرح کردند

راهکارهایی برای نجات صنعت خودرو از چاله اقتصاد

زمانی در اقتصاد کنترل بهتر و مناسب نمایان می‌شود که عرضه و تقاضا متعادل باشد.اینکه خودرو ثبت‌نامی می‌شود طبیعی است قیمت‌ها هم بالا رود؛ صنعت خودرو در جریان آزاد اقتصاد از این حواشی در امان می‌ماند.

صنایع

علی‌اصغر سعیدی تز نقش دولت در دوره کرونا می‌گوید

کرونا نقش دولت‌ها را در انتخاب میان اقتصاد و سلامت پررنگ کرد

سعیدی، جامعه‌شناس می‌گوید: که نهادهای اقتصادی و سازمان‌های اجتماعی بیرون از دولت، آنقدر قوی نیستند تا بتوانند در مقابل دولت، از اقتدار تکنوکرات‌ها و بوروکرات‌ها صیانت و حمایت کنند .

اقتصاد کلان

ضرورت بازسازی همبستگی اجتماعی در عصر کرونا

هادی خانیکی استاد دانشگاه و کارشناس رسانه در یادداشتی به اهمیت بازسازی همبستگی اجتماعی پرداخته و تاکید کرده است: پدیده کرونا و خطر شیوع آن نه تنها از اهمیت و اولویت این مسئله نکاسته بلکه ابعاد و دامنه‌های آن را بیشتر هم کرده است. بخش‌های بزرگی از جامعه نگران آینده خویش‌اند؛ آینده سلامت، آینده معیشت، آینده کسب و کار و آینده ادامه زندگی به روالی که به آن خو کرده بودند. آنان در برابر این آینده پر ابهام و هراسناک نیازمند آنند که تنها و بی‌پناه نباشند، مورد اعتماد حکومت واقع شوند

اقتصاد جامعه

یادداشت غلامحسین شافعی، رئیس اتاق ایران

صدای واحد سیاست‌گذار و تاب‌آوری در مقابل ویروس کرونا

رئیس اتاق ایران معتقد است: شیوع کرونا در اقتصاد کشور، ضمن برهم زدن بسیاری از معادلات و پیش‌بینی‌ها، از تحمیل شرایط سخت‌تر بر اقتصاد کشورمان حکایت می‌کند و خروج از این بحران نیز سخت خواهد بود. باید نجات بخش­‌های مولد در دستور کار دولت قرار گیرد و این مهم اتفاق نخواهد افتاد مگر با طراحی برنامه­‌ای جامع و شفاف در راستای حل و فصل مشکلات بخش­‌های مولد اقتصاد.

اقتصاد کلان

چطور در«شرایط بد» «خبر خوب» تولید کنیم؟

نمکدوستف استاد روزنامه‌نگاری معتقد است که از آنجا که به نظر می‏ رسد این بحران تا مدتی ادامه داشته باشد می‌توان گفت که این فرصت برای روزنامه‏ نگاری جریان اصلی همچنان وجود دارد. اکنون هم می‌توانیم به نقطه قابل اتکا و اعتماد در جریان اطلاع‎رسانی بدل شویم. این مهم از رهگذر عمل کردن بر اساس پروتکل‏ های روزنامه‏ نگاری بحران محقق می ‏شود.

اقتصاد کلان

درباره عبرت و موهبت یک‌ بحران جهانی

دستاوردهای کرونا برای جامعه

چرا در شرایط عادی این سطح از همبستگی وجود ندارد. این امر به علت برخوردی است که ساختار حاکمیت با مردم دارد. اگر مجموعه حاکمیت با مردم شفاف و صادق باشد و زمینه و بستر لازم را برای مشارکت مردم فراهم کند، آنچه که در شرایط غیرعادی رخ می‌دهد در شرایط عادی هم شاهدش خواهیم بود.

اقتصاد کلان