رئیس اتاق خرمآباد گفت: به دنبال گسترش مبادلات اقتصادی بینالمللی و بهمنظور همسانسازی مقررات بینالمللی بهویژه در حوزههای بانکی و اعتبارات اسنادی و مواردی از این قبیل، ضرورت یک نهاد بینالمللی بهشدت حس میشد.
محمد خاکی در جلسه با فعالان اقتصادی لرستان که با حضور دبیرکل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بینالمللی (ICC) خاطرنشان کرد: اتاق بازرگانی بینالملل بعد از جنگ جهانی اول تأسیس شد و بیش از یک قرن فعالیت خود را آغاز کرده است.
رئیس اتاق خرمآباد با بیان اینکه ما هم برای ارتقای جایگاه خود و بهبود خدمات، نیازمند استفاده از اقدامات اتاقهای بازرگانی بینالملل هستیم، گفت: ما در بخش خصوصی معتقد هستیم تا یک پیوندی بین کشورمان و کشورهای پیشرو برقرار نشود، مسیر توسعه را نمیتوان طی کرد.
خاکی بیان داشت: در بحث زنجیرههای ارزشی، ما بر این موضوع تأکید داریم که زنجیرههای ارزش زمانی میتواند خلق ثروت کنند که ما یک پیوندی بتوانیم با زنجیرههای ارزش جهانی برقرار کنیم.
وی بیان داشت: یکی از خواستههای ما هم که چندین بار مطرح شده این است که ما اتاق بازرگانی در کجای جهان قرار گرفتهایم و خدماتی که دیگر اتاقهای بازرگانی در کشورهای پیشرو ارائه میدهند، ما چگونه میتوانیم خدمات خود را به سمت خدمات نوآورانه و مبتکرانه ببریم.
رئیس اتاق خرمآباد با بیان اینکه خوشبختانه ارتباط ما با ICC به خاطر نوعی نگرشی که از ابتدا در بازرگانی لرستان حاکم بوده، ارتباط بسیار خوبی است، افزود: ما سال ۲۰۱۸ بین اتاقهای بازرگانی نامزد شدیم و توانستیم خدمات خود را ارائه دادیم.
خاکی افزود: در ادامه از طریق شبکه گسترده آیسیسی در فدراسیون جهانی، خدمات مبتکرانه انجام دادیم که در پلتفرمی به عنوان اتاق برتر ماه جولای ۲۰۲۱ انتخاب شدیم و به مدت یک ماه ظرفیتهای اقتصادی لرستان را در آن پلتفرم بارگزاری کردیم.
وی با بیان اینکه بعد از آن به زنجیره بینالمللی اعتباربخشی گواهی مبدأ پیوستیم، گفت: خوشبختانه اولین گواهی مبدأ در هفته گذشته برای فعالین اقتصادی که در امر صادرات فعالیت دارند صادر کردیم.
خاکی گفت: ما معتقدیم که همواره این ارتباط باید حفظ شود، چرا که هر روز با مشکلات پیچیدهای روبرو هستیم و حل مسائل و مشکلات پیچیده با سبک و سیاق گذشته قابل حل نیست، بنابراین ما باید به روشهای نوین در تمام حوزهها روی بیاوریم.