رادیو مجازی اتاق ایران - 6 آذر 1403

رئیس اتاق البرز عنوان کرد

تعدد مراکز تصمیم‌گیری، مهم‌ترین عامل ترویج رانت است

رئیس اتاق البرز می گوید برای نفوذ در بازار جهانی باید نگاه بین‌المللی در بخش تولید کشور حاکم شود تا بتوانیم محصولات مشتری‌پسند و قابل‌رقابت راهی بازار صادرات جهانی کنیم.

10 آبان 1396
کد خبر : 10817
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام واتس اپ
لینک

رحیم بنا مولایی می گوید: تعدد مراکز تصمیم‌گیری مهم‌ترین عامل ترویج رانت و فساد است. رفع این معضل مستلزم اصلاح قوانین و مقررات زائد اداری است.

دوازدهمین نشست تعامل صنعت و دانشگاه با حضور نمایندگانی از دانشگاهای استان البرز در محل اتاق البرز برگزار شد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز در این نشست با اشاره به طرح‌ها و برنامه‌های متنوع دولت برای رفع مشکلات حاکم بر اقتصاد کشور افزود: تا زمانی که با عوامل رانت و فساد قاطعانه برخورد نشود و افراد خاطی از بدنه ادارات و بخش خصوصی طرد نشوند، انتظار رونق اقتصادی، شعاری بیهوده و غیرعملی است.

رحیم بنا مولایی تعدد مراکز تصمیم‌گیری را مهم‌ترین عامل ترویج رانت و فساد عنوان کرد و گفت: رفع این معضل مستلزم اصلاح قوانین و مقررات زائد اداری است. از مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه درخواست می کنیم با اصلاح قوانین و ارائه راهکار، برای رفع این مشکل حاد، دولت را یاری دهند.

بنا مولایی با بیان اینکه بسیاری از مدیران کارخانه‌ها در مسیر تولید و صادرات همچنان روش‌های سنتی را ادامه می‌دهند، گفت: برای نفوذ در بازار جهانی باید نگاه بین‌المللی در بخش تولید کشور حاکم شود تا  بتوانیم محصولات مشتری‌پسند و قابل‌رقابت تولید و راهی بازار صادرات جهانی کنیم.

وی افزود: هدف اتاق البرز این است که علاوه بر دوره‌های آموزش و تعلیم نیروهای کاربردی، برای مدیران کارخانه‌هایی که همچنان  نگاه سنتی را در واحدهایشان به کار گرفته‌اند نیز دوره‌های آموزشی دایر کنیم. با شرکت مدیران کارخانه‌ها در دوره‌های آموزشی این واحدها قادر خواهند بود محصولات مشتری‌پسند و قابل‌رقابت تولید و راهی بازارهای صادراتی کنند.

رئیس اتاق البرز خاطرنشان کرد: تا زمانی که دانشگاه‌های ما صرفاً به آموزش‌های تئوری اکتفا می‌کنند، نیاز صنعت کشور به نیروهای کارآمد و توانمند تأمین نخواهد شد.

بنامولایی وجود صدها هزار فارغ‌التحصیل بیکار را ناشی از توجه نکردن به تأمین نیروهای موردنیاز بخش تولید کشور عنوان کرد و گفت: نباید ادامه این روند به مرزی برسد که در اذهان عمومی این تصور ایجاد شود که دانشگاه‌ها کاسب شده و از تربیت نیروهای کارآمد موردنیاز جامعه فاصله گرفته‌اند.

در همین رابطه